yeni bir format – şov; ünlü yaşamak

bu sıralarda amerikada düzmece belgesel diyebileceğim reality şov lar çok gözde bunlardan biride hala yayınlanıyormu bilmem ama “ihanet avcıları” idi e benimde aklıma bir format veya şov geldi paylaşalayım dedim denemesi yapması bedava ama bunu uygulayan biri çıkarsa banada bir çek yollasın 🙂
nedir bu düzmece belgeseller ; aslında olay basit bir hikaye düşünün oyuncularda var ama sadece neler olacağını söylüyorsunuz esinlenme şeklinde oynuyorlar bir senaryoya bağlılık yok .

gelelim benim fikrime : aslında fikir basit ve size tanıdık gelen tarafları olabili, vardır da 🙂 belli ünlüleri bir eve toplayalım veya aynı eve toplamasak ta günün belli saatleri bir terapi yapar gibi bir araya toplayalım ve günün diğer saatlerinde de ne yaptıklarını izleyelim. şeçeceğimiz ünlüler temel olarak aşk üçgenleri veya dörtgenleri oluşturacak şekilde olsun. aşk üçgeni veya dörtgeni derken örneğin bir tane aktirisi alalım ve ona ilgi duyan, yazılmış veya aşk yaşamış iki tane daha erkek ünlü alalım ve hatta başka bir dişi ünlü daha bulalım bu dişimiz iki erkekten biriyle birşekilde aşk yaşamış veya bişeyler hissetmiş olsun böyle 2-3 topluluk oluşturalım ve bu topluluklar aslında birbirine zıt insanlar olsun yapı olarak yani pek anlaşamasınlar ( anlaşsalar dahi anlaşamazmışı oynayacaklar ) . Bunların bulunduğu terapi veya topluluğu bir piskolog yönetsin bir nevi isimsiz alkolikler terapisi gibi toplu teori yapsın ve biz ünlü yaşamanın nasıl birşeyler olduğunu görelim. Ä°şte aşk üçgenleri oluşsun ünlü bayanımız, oan ilgi duyan erkeklerden biriyle yakınlaşsın diğer erkek kıskansın ünlü bayanımızın yakınlaştığı erkeğe birşeyler hisseden diğer bayan ünlümüz de kıskançlık yapsın kıskançlar güç birliği yapsın tabii bunlar göz önünde olsun nasıl güç birliği yaptıkları v.b. hatta bazen güç birlikleri aşk birliklerine dönsün bu seferde birbirne yakınlaşanlar elden kaçanların derdine düşsün… ayrıca bunun yanında mesela yeni kasetini çıkarmaya çalışan bir ünlümüz olduğunu düşünürsek bu ünlülünün gün içinde yaptıkları izlensin arada. ve her hafta terapistler ve-veya kanaat önderlerinden oluşan jüri olayları değerlendirsin ve halk oylaması yapılsın kim gitsin diye.

nasıl yıkılır değilmi ortalık tarapi var , aşk var, ünlülerin yaşam var, jüri var, halk oylaması var ve herşeyden önemlisi karmaşa var ve herşey kontrollü en güzelide 🙂 .

alın size bir program tam da türk halkının ağız tadına göre bir program 🙂


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir cevap yazın