yorumsuz, ATATÜRK ‘ün bursa nutku…

ataturk.jpg

atatürk florya sahilinde plajda

ikinci resim eski bakırköyde anılarda kalanlar sitesindn alınmıştır. buradan ulşabilirsiniz.

Bazen yorum yapmaya gerek kalmaz ya …

“Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en hakiki tarikat, tarikat-ı medenniyedir” !!!! 30 Ağustos 1925 – Mustafa Kemal Paşa,

ATATÜRK’ün bursa nutku

Şubat 1933’te Bursa Ulucami’de toplanan 100 kadar irticacı camilerde Türkçe ezan okunmasına karşı bir ayaklanma girişiminde bulunurlar. Ayaklanma kısa sürede bastırılır. Atatürk Bursa’ya gider. Çekirge yolu üzerinde bulunan bir köşkte akşam yemeği yenildiği sırasında bir kişi Atatürk’e ayaklanmayla ilgili olarak şöyle diyecek olur: “Bursa gençliği olayı hemen bastıracaktı, fakat zabıta ve adliyeye olan güveninden ötürü…” Atatürk hemen konuşmakta olan kişinin sözünü keser ve aşağıdaki konuşmayı yapar:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Mustafa Kemal Atatürk
Bursa, 5 Şubat 1933

arkadaşlar, resme  kızgın olanlar kendinizi buradaki yazıyı okuyarak ve bu okula bir atatürk posteri yollayarak yatıştırabilirsiniz…


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

“yorumsuz, ATATÜRK ‘ün bursa nutku…” için 376 cevap

  1. gamze avatarı
    gamze

    ya atatürkün bacakları kadın bacana benziyo dimi kim yaptıysa hiç hoş deyil

    1. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      ne bılıyosunkı ne konusuyosun

    2. hazal avatarı

      ne kadar boş ve kötü benzetmelere başvurmuşsunz bilmeden gerçekleri.. bu resim gerçektir. Atatürk'ün siroz oldgu zamanlarda çekiilmiştir. fark ettiyseniz de karnı şişmiştir. bu resmin çekilme amacı düşmanların hastalıgını duymasıdır. Atatürk düşmanlarına fırsat vermemek için bu resmi çektirmiştir ve yayınlatmıştır. Aslında Atatürk iyi değildir ama iyi oldugunu göstermek için elinden geleni yapmıştır. lüften bilmeden resim hakkında kötü yorumlar yapmayalım!

      1. Ersin avatarı

        EN güzel yorumu hazal arkadaşımız yapmış.Bende bayadır bakıyorum ve resim farklı bi açıdan çekilmiş ve böyle çıkmış Gerçek olabilir.benim savundugum resimin gerçekliği değil Bursa Nutku altında bu resimler ne alaka başka resimlerimi yok atatürkün ?

  2. Red avatarı
    Red

    gamze arkadaşım doğru söylüyor.Bu sadece kendini bilmezlerin yaptığı bir iğrençlik !!!

    1. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      bozacının şahıdı şıracıdır zaten.anlayan anladı.

  3. admin avatarı

    üzgünüm ama resim orjinal sedece açıdan dolayı öyle görünüyor, renklendirme yapılmış ekstra…
    görüntü güzel bence gayet modern deniz kıyafetleriyle…

    1. BurakAlpAslan avatarı
      BurakAlpAslan

      Ben resim uzmanıyım şimdi size şöyle anlatayım; 1. resimde Atatürkümüzün karın-göğüs bölgesine bakarsak resmi çeken fotoğraf makinasının sharpener özelliği olduğunu veya bu internete atılırken jpg kalitesi yüzünden bozulma olduğu apaçık bellidir fakat Atatürkün yüzüne geldiğimizde bu özellik yoktur. Hernekadar Atatürk sitesinden alınmıştır desende karşı çıkanlar msnmi eklesin bunun bir montaj olduğunu ıspat ediyim.
      Bu RESİM 100% MONTAJDIR kullanılan programların adı tahminimce; 2pic, FaceOnBody, APS CS4,. We A-CS ailesi programları… Atatürkün bu resimdeki kafa kısmını gösteren bir resimde buldum ben. Atatürkü kadınmış gibi göstermek hiç yakışmıyor!!! eğer söylediklerime rağmen yine orjinl derseniz size bir tiyo daha vereceğim bakalım ona de diyeceksiniz…….. Yazık!

    2. ATATÜRKÇÜ avatarı

      admin adlı arkadaş sen bu resmin gerçek olduğunu nerden biliyorsun.
      bu M.KEMAL ATATÜRK’ü kötülemek amacıyla konuluş.
      Sen geçmiş ATATÜRK’e sen nehakla böyle diyosun

  4. iguly avatarı
    iguly

    bu resim sanki kasıtlı olarak,atatürkü aciz ve sakat gibi bir izlenim versin diye konulmuş.fotomontaj gibi duruyor.atatürk bu resminin kullanılmasını istermiydi.

  5. ahmet avatarı
    ahmet

    Türkçe Ezana karşı çıkanlar haksızdı diyorsunuz.
    Bir soru: Peki Ezanda ALLAH kelimesi dahil her kelime türkçeye çevrilirken “Felah” kelimesi kurtuluş manasına geldiği halde neden sadece o kelime çevrilmemiştir.
    Yoksa Dinleyenlerin Namazın kurtuluş olduğunu anlamamalarımı isteniyordu.
    Düşünelim.

  6. admin avatarı

    arkadaşlar resmi bir atatürk sitesinden alınmıştır ayrıca ahmet kardeşim atatürk ezana karşı değildi modern olmak ezana karşı olmak değişdir o da müslümandı ama takkiye yapmıyordu, yaptırtmıyordu…

    1. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      it ürür kervan yürür.sen yola devam et.amacının dışına cıkma yalnız.kolay gelsın

  7. no name :)) avatarı
    no name :))

    müslümanlık dininde alkollü şeyler yasaktı ama ataürk şarap,bira içiodu.. ögretmenelrde atatürk gibi olun dio hade bugün biralar benden size (atamızı örnek alalım yhada PEYGAMBERİMİ)DÜŞÜNELİM

    1. gökhan avatarı
      gökhan

      KÜçük insanlar küçük şeylerle uğraşırlar,düşünceli,zeki insanlar yaptıklarıyla ona minnet saygı duyarlar DÜŞÜNELİM

    2. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      sende ahmete arkadaslık et.bırlıkte dusunun ben daha bıkac kısı yollarım sıze:)

    3. Fırat KARATAŞ avatarı
      Fırat KARATAŞ

      Ne Kadar GuzeL Bir Dusunce 🙂 ULan GerizekaLi Sende iciyosun O Biralari Saraplari Kes Sesini Otur Oturdugun Yerde Aptal Mahluk! Ayrica Siteden Su Fotoğrafı Kaldırın BöyLe SacmaLik mi OLur? Nerede Gordunuz Bush'un CipLak HaLini NE Bicim Bir VarLiksiniz ULan Siz ? Adam Size Koskoca Turkiye'yi Bırakmış Uçsuz Bucaksız İcinde Dikili Bir Agacı Bile Yok Allahtan Korkun Lan

    4. BurakAlpAslan avatarı
      BurakAlpAslan

      Türkiye Laik Cumhuriyettir.. SEN ŞERİAT İSTİYOSAN ÇıK ADRESİNİ VER SENİ ÖLDÜRMEYE GELİYİM ÇÜNKÜ BEN BU VATANI BU AMAÇ İÇİN ALMAYAN DEDELERİMİİN KANINI YERDE BIRAKMAM! bunu aslaaa unutmayın Türkiye sahipsiz değilll! Gerizekalılar! Madem Şeriat islamcılık neden okadar güzeldiki osmanlı devleti yıkıldı?? neden olduğunu ben söyleyeyim…. Mekteplerde Fen dersleri kaldırıldı. Farsça Arapça Fransızca öğretilmeye başlandı… Bütün dersler din dersi oldu… Haydi şimdi cevap ver bakıyım sen bana!!!

    5. ali avatarı
      ali

      Merak etme en Müslüman geçinen bile yapıyor onu padişahlar dahil hiç değilse adam herkesin önünde yapmış gizlisi saklısı yokmuş helal olsun paşam.. 😀 Ve tabi bu arada hem peygamberimizi hem de atamızı aynı anda sevmekte mümkün biri bize doğru yolu gösterdi ötekide bizi bu doğru yoldan sapmaya çalışanlara karşı korudu.. 😀

    6. aklını başına devşir avatarı
      aklını başına devşir

      o kadar küçülmüşsün ki Peygamberle Atatürk'ü karşılaştırıyorsun. insan olmayı becerememiş, insan sevgisinden uzak, dinci geçinen bi mahluk olduğundan şüphem yok. seni böyle Atatürk düşmanı olarak yetiştirmiş insana, senin gibilere lanet olsun.

  8. Mustafa avatarı
    Mustafa

    Sayın WEB sorumlusu,

    Atatürk’ü sevmeyen ve aklınca onu gülünç düşüreceğini zanneden bir zavallı tarafından yapılan bu resim çok açık fotomontajdır. Ayaktaki bayan sandaletini en azından görmediniz mi? Bu resmi sitenizde yayınlamakla bu saygısızlığa siz de ortak oluyor suç işliyorsunuz. Hakkınızda suç duyurusu yapılmadan bu resmi derhal kaldırmanızı öneririm.

    1. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      kafanı porno sıtelerınden kaldırda bıraz faydalı sıtelerı kullan.

  9. admin avatarı

    arkadaşlar resim fotomontaj değil internette atatürk arşivlerine girerseniz hatta flickr da bile bulabilirsiniz bu resmi ve bence kötü de değil yani asıl amacım şuydu atatürk denize de girerdi mayo da giyerdi ve hatta vücüdu da bir manken muazzamlığında olmayabilirdi ama bunların hiçbiri onun bizim atatürkümüz olduğu gerçeğini değiştirmez en azından birçuğumuz için.
    ikinci olarak arkadaşlar uyazılan tüm yorumları küfür veya hakaret içermediğini düşündüğüm en son sınırına kadar yayınlıyorum yani yorumlar sahiplerine aittir bana değil bende demokrasinin bir örneği olarak bunları yayınlamaya kendini mecbur görmüş biriyim.
    ve son olarak mustafa eğer bu fotoğrafı güşünç buluyorsan ve mahkemeye vermek istiyorsan adelet sistemi e-imzaya adımlatrını attı bile hemen bir e-posta yolla zaten isim soyad belli ve yayımlandığı yer de (Datacenter) ve ayrıca faturalı alınmış bir ürün türkiyeden yani tamamen şeffaf bir blog burası ….

    1. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      sen devam et,arkandayım hemsehrım

  10. ... avatarı

    O resmin fotomontaj olduğunu öküz bile anlar, artık ne diyeyim.Atatürk’ün kafası hiç o vücutla uyuşuyor mu?Atatürk’ün yaşadığı yıllar arasında ne ara bu kadar net çeken fotoğraf makinası üretildi?Onu bunu geç, BİR ÜLKENİN KARANLIKLAR İÇİNDE KAYBOLUP GİDECEK OLAN KADERİNİ DEĞİŞTİREN ATATÜRK, SENCE BÖYLE BİR POZ VERİR Mİ?

    Ayrıca Atatürk’ün içkisine karışan ök.z arkadaşım, Atatürk’e olan garezinin nedenini biliyorum.Senin gibi Müslümanlığı Allah farz kıldığı için değil, Tayyip gibi kendi işlerine yarasın diye kullananları devletten defetti diye kuyruk acınız var. Atatürk’ün dinle-devlet işlerini birbirine karıştırmaması hep sizin bi tarafınıza batmıştır.Kuyruk acısı içinde yaşadınız yıllarca, dizinize kadar sakal bırakıp “ALLAH ALLAH” deyip milleti sömürdünüz.Şimdi Tayyip Erdoğan geldi işte.Tam sizin örümcek beyninizle örtüşüyor.İnsanları dininden soğuttunuz, ülkede satılmadık toprak kalmadı.Şimdide sen ve senin gibi ÖKÜZLER ŞERİAT diye bi istiyor.Neymiş suç işlediğinde, suçu işlediği uzuv kesilecekmiş falan filan.Ulan daha geçen yıl İran’da 9 yaşındaki çocuk açlıktan ekmek çaldı diye, kolunu arabayla ezdiler.Allah belanızı versin sizin.Dini kullanarak memleketi böldünüz, Allah bin türlü belanızı versin, bu mübarek ayda.

    Ve son olarak sana gelince admin bey.Sırf dandik bloğun hit alsın diye, Atatürk’ün utanç verici bi fotomantaj resmini millete çağdaşlık adı altında “Bu orjinal fotodur, ne var ki bunda?Plajda çekilmiş sıradan bir resim.Atamızın vücudu manken gibi mi olmak zorunda.” gibi boktan laflarla yedirip durma.Belli ki Atatürk’e ve Türk milletine garezi olan birisin.Bu yaptığın kansızlık, şerefsizliktir.O resmi kaldırırsan hakkında tüm söylediklerimi unutabilirsin.

    1. GÖKHAN avatarı
      GÖKHAN

      içimizde yunanlılar var,bölmek parçalamak amaçları ve yeni yetişen çocuklarda onların eseri olmamalıdır.allahı olan insan bunları yapmaz bunları sınır dışı yapcaksın sölicek çok şey var ama lanet olsun bu bilgisiz cahil arkdaşalara yaşasın ATATÜRKÇÜLÜK,yaşasın KEMALİZM BİZLER VARKEN SİZLER KÖSTEBEK GİBİ YEM ARICAKSINIZ AMA ….. ALİRSINIZ

    2. Laik Cumhuriyet avatarı
      Laik Cumhuriyet

      Yahu, Atatürk sizler gibi andonları da düşünerek " Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir " demiş. Sizler ise Atatürk'ü anlamak yerine putlaştırıyorsunuz.

    3. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      senın gbı öküzlerde öküz süsüne kapılıp gıder.

  11. çelebi avatarı

    aklınızı toplayın lan o ney resim atatürk’le nasıl dalga geçebilirsiniz? basbayağı fotomontaj bu kendini bilmez! atatürk’ün tatil yapacak fırsatı mı oldu işe yaramaz… ulan nasıl atatürk’e dil uzatırsın tanrıdan da mı korkun yok eğer o olmasaydı gene anandan çıkardın da baban kim bilebilir miydin lan şe…siz! azcık akıllı ol devletini yıkmaya değil onu korumaya bak. düşmanın işini kolaylaştırma adam ol

    1. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      o resım fotomontaj degıldır.17 temmuz temmuz 1936da ıstanbul floryada cekılmıstır.cahıllere duyurulur.forum.abonem.com/resımler{bıraz arastırmacı olun}sız koyun olduktan sonra cobanın ıstedıgı yerde otlarsınız.

  12. Tugay avatarı
    Tugay

    Lan siz dalgamı gecıyonuz ıp… nasıl bır resımdır bu dalganızmı oldu lan Yuce Atatürk eger Atatürk olmasaydı su anda yasamıyordun bılmıyonmu Kufur ettırme bana sabrımı tasırmayın Naısl evlatsınız lan sız…

    1. mrtkgl avatarı
      mrtkgl

      sanada yukarıdakı yazımı ıade edıyorum

    2. oguz avatarı
      oguz

      terbiyen bu kadar çünkü mağrada yetişmişsin. ö…üz

  13. Mustafa ŞENEL avatarı
    Mustafa ŞENEL

    Sevgili admin Atatürk’ün hiç bir yerde olmayan ve kasıtlı olarak değişitilmiş bu fotoğrafını kaldırmanı rica ediyorum. Hiç hoş değil.
    Tamam böyle bir fotoğraf olabilir ama bari sen yayımlama.

  14. chatlak avatarı
    chatlak

    her zaman atatürk ü örnek alın 🙁

  15. zilli avatarı
    zilli

    atatürk örnek bir insan :P:P

  16. damla avatarı
    damla

    TERBIYESIZLIK HAYINBLATER SIZI TERBIYESIZLER HIC HOS DEGIL UTANC VERICI KIM YAPTIYSA ELLERI KIRILSINNNNNN

  17. Aylin avatarı
    Aylin

    merhabalar… bende bu resmi cok ayipliyorum, atatürkü bas taci yapcaginiza bizim genclerin yaptiklarina bakin.

    “…”´nin yazdiklarinada 100% katiliyorum.

    hem birseye daha deginmek istiyorum, bizim türkiyedeki en büyük problemlerden biride icsavastir.. yok sen dincisin, yok sen alevisin, yok sen kürtsün, yok süryanisin… size ne?!

    1. insan dünyaya geldiginde ailesinden aliyor bunlari, kendisi secemiyor, ayrica onlarda allahin kulu, bunu en cokda “dinciler” bilmesi gerek!

    2. hepsi bir toprakta yasiyorsa biz el ele verip düsmanlara gögüs germemiz gerek… herkes korkusuz ve temiz bir memlekette yasamak istemezmi?
    biz kendimizi baskalarina yedirtirmiyelim…

    düsünün lütfen… gencler, bizde bu memleketin gelecegiyiz. türkiye malesef cok kötü bir durumda, herkes biraz gayret gösterse yeter… unutmayin bizim memleket bir CENNETIR. Degerini bilin lütfen.

  18. Aylin avatarı
    Aylin

    ha birsey daha yazim, yanlis anlasilmasin… yukaridaki yazimda size ne yazmisim… insanlar türkiyeyi oldugu gibi kabul edip, kimseye karismadan yasiyorlarsa: size ne?!

    ama türkiyeyi bölmek gibi bi gayretleri varsa, tabi kafalari ezilmesi gerek…

    neyse.. 🙂

  19. tolga avatarı
    tolga

    terbiyenizi takının gamze hanım yüce atatürkün kıymetiğni bilin insanın kafasını bozmayın o olmasaydı altına don alacak paranız olmazdı şimdi padişahlar yönetiyor olurdu

  20. ... avatarı

    bu resmi kim koyduysa harbiden terbiyesizmiş bu gibilerin türkiyemizde barındırılmaması gereklidir!
    ayrıca bu apaçık fotomontaj!!!

  21. turgay avatarı
    turgay

    lan admin şerefsizi akıllı ol kaldır şu resmi burdan

  22. sevda avatarı
    sevda

    bu yabıLan terbıesızLıkten basqa bıse deıL..ne sanıosunuz sız qendınızı kendınızle aLay edın boLe ne bu yHa o adamın ısızın ıcın bı degerı yoq mu adiler :@…Ne haLLere dustu koskaca komutan..koskaca Lider.LANET OLSUN BUNLARI YAPANLARA..

    1. --- avatarı

      Türkçe konuşmayı öğren sen!

  23. ATATURKÇÜ avatarı

    BU ÜLKE NE BİÇİM BİR ÜLKEDİR YA….
    HERKES ATATÜRK İSMİNİ KULLANARAK BİRŞEYLER BASARMAYA ÇALIŞIYOR.ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER.BAZILARI ONU ÖVEREK BİŞEYLER BAŞARMAK İSTİYOR BAZILARIDA YERİN DİBİNE BATIRARAK…
    BİLDİĞİM TEK BİRŞEY VAR; BAKIN BAKALIM KENDİNİZE DÜNYANIN NERESİNDESİNİZ.
    ATATÜRK OLMASAYDI TURKÇEYİ BIRAK ARAPÇA BİLE ADINIZ OLMAZDI.ÜLKE OLARAK EĞİTİM SEVİYELERİMİZ O KADAR LAÇKA Kİ ANŞLATAMAM. ARABİSTAN YARIMADASININ OKURYAZAR ORANI BİLE BİZDEN YÜKSEK.DÜNYADAKİ BİRÇOK BİLİMADAMI NEDEN MÜSLÜMAN DEĞİL VEYA MÜSLÜMANLARDAN ESKİSİ GİBİ BÜYÜK İNSANLAR NEDEN ÇIKMIYOR.
    ATATÜRK’Ü ANLAMAMAMIZ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN BİR DEVLETİMİZ VAR ARTIK.ZATEN ANLAMAK İSTEYENDE YOK KANISINDAYIM.
    DANDİK DANDİK KONULARDAN KAVGA YAPACAĞINIZA BİRAZCIK OLSUN O’NU ANLAMAYA ÇALIŞIN.BİR DEFA O’NUN HAKKINDA KONUŞMA HAKKINIZIN OLMASI İÇİN O’NUN TANIMANIZ GEREKİR DİMİ.GERİSİ ZATEN BOŞ KONUŞMADIR….
    TÜRKİYE ELDEN GİDİYOR.DAHA FAZLA BEKLEMEYİN VE ADIMLARINIZI ATMAYIN HIZLANDIRIN.HATTA KOŞMAYA BAŞLAYIN.GELECEK SİZ GENÇLERİN GELECEĞİ.ÜLKENİZE SAHİP ÇIKIN!

  24. ATATURKÇÜ avatarı

    YA DAHA ÖNCEKİ YAZIM ÇIKMAMIŞ GALİBA AMA BİŞEY EKLEMEYİ UNUTTUM.
    ARKADAŞLAR FOTOĞRAF GERÇEKTİR.
    29 MAYIS 1936 TARİHİNDE FLORYA SAHİLİNDE ÇEKİLMİŞTİR.
    BAŞKA FOTOGRAFLARDA VAR.
    SALAKLIK GAMZE HANIMDA.
    MUHTEMELEN BU BENZETMEYİ YAPTIGINA GÖRE KESİN BACAKLARINDA SORUN VARDIR.ARTIK NE TÜR SORUN OLABİLİR HAYALGÜCÜNÜZÜ ÇALIŞTIRIN.
    SAYGILAR….

    1. tepki avatarı
      tepki

      lafı bu kadar uzatıp ta utanmıyorrsun ya arkadaşım pes doğrusu sana.Fotoğrafın gerçekliği mi bu kadar insanın tepkisi.İş bu boyutu aşmıştır.Karşılığında "Fotoğraf Gerçektir" diye diretiiip durduğunuz ifadeler yüzsüzlüğün son noktasıdır.Lütfen fotoğraf gerçekse de yalansa da kaldırınız.!

  25. lordandozlem avatarı
    lordandozlem

    Arkadaşlar bu resim orjinal ben siyah beyazınıda gördüm sonradan renklendirilmiş o yüzden öyle duruyor üstelik Atanın ayağındaki sandalet o dönemin denizde giyilen sandaleti ve aniden çekilmiş bi resim Atada öyle dönünce bu açıdan çıkmış.

  26. ısmını vermeyen kısı avatarı
    ısmını vermeyen kısı

    … sana katılıyorum hem ozellıkle ataturkun bu resmını nıye koyuyorsunuz baska koyun:@

  27. benito mussolini avatarı
    benito mussolini

    atatürk olmasa, senin bobanin kimin oldugunu bile bilmezdin bugün.

    o con noi – o contro di noi !
    (bizimle, yoksa bize kars'i)

    resimi koyana bu messacim var:

    va fan culo bastardi
    (defol, we sokakta siktir kendini)

    salve duce
    (yas'asin lidermiz)

  28. KRAL ÇARŞI avatarı
    KRAL ÇARŞI

    Şerefsiz

    Ne ararsın tanrı ile aramda?
    Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
    Hakikaten gözün yoksa haramda,
    Başı açığa neden türban sorarsın?

    Rakı, şarap içiyorsam sana ne?
    Yoksa sana bir zararı içerim.
    İkimizde gelsek kıldan köprüye,
    Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim!

    Esir iken mümkün müdür ibadet?
    Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et.
    Senin gibi dürzülerin yüzünden,
    Dininden de soğuyacak bu millet.

    İşgaldeki hali sakın unutma!
    Atatürk’e dil uzatma sebepsiz.
    Sen anandan yine çıkardın ama,
    Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!

    Neyzen Tevfik

  29. Aylin avatarı
    Aylin

    cok güzel… rahmetli neyzen tevfik beyin yüregine saglik

  30. gamze avatarı
    gamze

    Atatürk bikere geçmişte bizim için çok şey yapmıştır,bunu hiç çıkarmayın aklanızdan.O olmasa işimdi belkide bu ülkeyi padişahlar yönetiyo olurdu. Herkese iyi akşamlar, cuma günü akşam yazdım byssssssss arkadaşlar byssssssssssss

  31. biraz düşün sadece biraz avatarı
    biraz düşün sadece biraz

    BU YAZILARI YAZARKEN GÖZLERİM KARARDI BİR TÜRLÜ NE YAZACAGIMA KARAR VEREMEDİM ANCAK BURADA ASIL KONU BU DEĞİLDİR İNSANLARIMIZ KANDIRILMASIN. RESMEN BİRBİRİMİZLE KAVGA ETMEK İÇİN BAHANE ARIYORUZ .. ATATÜRK BUNU İSTEMEZDİ . VE NE OLURSA OLSUN BU YAZILARIN HEPSİNİ OKUDUM VE ATATÜRKÜN DEDİĞİ GİBİ SONUÇU NE OLURSA OLSUN BEN BU YAZILARI YAZICAM VE ÜLKEMDE BARİŞI SAĞLAMAK İÇİN ELİMDEN GELEN ,GELMEYEN HERŞEYİ YAPICAM VE HİÇ KİMSEYEDE MİNNET ETMEYECEGİM
    TÜRK GENÇLİĞİ İLERİDE BENİ ÜLKENİN ÖNEMLİ SAHALARINDA GÖREBİLİRSİNİZ BU KONUDA BANA ENGEL OLMAK İSTEYECEK ONCA İNSANA RAGMEN BEN BU TOPRAKLARIN BARIŞ VE HUZURU İÇİN CANIMI SEVE SEVE VERMEYE HAZIRIM ÜLKEDE BİR ÇOK DAVALAR OLUYOR BU DAVALARIN SONUCUNDA İNSANLARIMIZ AYDIN İNSANLARIMIZ ÖLÜYOR YADA MERDİVENDEN DÜŞTÜ DİYİP BEYİN KANAMASINA NEDEN OLACAK SEKİLDE O AYDINLARIMIZ DARP EDİLİYOR VE HİÇ KİMSE AMA HİÇ KİMSE BİR SEY YAPMIYOR BEN ÇOK SEY YAPMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR BU YAZIYI YAZDIKDAN SONRA ÜLKEM İÇİN NE YAPABİLİRİM DİYİP BİR ŞEYLER DÜŞÜNÜCEM
    EY TÜRK GENCLİĞİ,
    SİZE VERİLEN GÖREVBLERDEN BİR TANESİDE ÜLKENİZİ NE OLURSA OLSUN SAVUNMAKTI.BU NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN SÜREKLİ OLARAK ÜLKEMİZİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEGİZ BEN BİZ TÜRK GENCİYİM VE SİZİ AKŞAM YATMADAN ÖNCE NE OLURSA OLSUN BİR KAĞIDA ÜLKEM HAKKINDA NE YAPABİLİRİM BEN BU TOPRAKLARA NASIL BORCUMU VERİRİM DİYİP DÜŞÜNMEMİZ GEREKİYOR.YANİ SİZE DİYORUM Kİ SADECE AKŞAM YATMADAN ÖNCE BİR KAGIDA ÜLKEMİ NASIL GELİŞTİREBİLİRİM DİYİP BİR CÖZİM ÜRETMENİZİ İSTİYORUM BU ÇOK BÜYÜK BİR İSTEK DEĞİLDİR ÇÜNKÜ NEFES ALMAMIZ İÇİN VE BU YAZILARI YAZMAMIZ İÇİN VE BU ÜLKEYİ DAHA İYİ BİR KONUMA GETİREBİLMEMİZ İÇİN TOPRAKLARIMIZIN HER YERİNDE ŞEHİTLERİMİZ OLDU.
    İŞTE BU YÜZDEN SEHİT OLDULAR…
    EGER YANLIŞ BİR ŞEY YAZDIYSAM TÜM ATATÜRKÇÜLERDEN ÖZÜR DİLERİM VE YAZIMIN KÖTÜ OLMASINDAN DOLAYIDA ÖZÜR DİLERİM İYİ OLMAK İÇİN SAVAŞIN…

  32. BySnake avatarı

    Beyler O Resim Hiç Hoş Degil.
    Admin İstersen Sen Kaldır İstersen Biz İndex Leyelim… Attatürkün Bunca Resmi Varken Bunedir DaLga Geçer Gibi. Türk Sitesi Hacklemiyoruz Ama Böyle Kepazelik Yaparsanız Sonucuna Katlanırsınız… Azcık Miliyetci Olun!!!

  33. Kemalist_pınar avatarı
    Kemalist_pınar

    ”…” Arkadaşımıza son derece katılıyorum.Arkadaşlar bu vatan kolay alınmadı ATAMIZ bu halimizi görseydi ne düşünürdü kimbilir,ne zorluklarla aldığımız topraklarımızı karış karış satıyorlar..Atamızın kemikleri sızlıyor yattığı yerde.evet tayyip ticaret,pazarlama okumuş ve işini çok iyi yapıyor,yiyecek içecek..vs. herşey pazarlanır,bu şerefsiz vatan pazarlıyo vatannn!!!ege denizimizin %3ünü sattı,hatay satılıyo,arkadaşlar bu insan dışı varlık havamızı bile sattı havamızı!!belki bilenler vardır.. ayrıca bu fotoraf gerçek yada değil,ATAMIZ böyle bi fotorafın burada olmasını istermiydi sizce?bunu düşünerek bu fotorafın buraya konulmasının mantıklı olup olmadığına karar verin lütfen admin.rica ediyorum kaldırın bu fotoyu!!!arkadaşlar artık kendimize gelmemiz gerekiyo!!
    TÜM KEMALİSTLERE SAYGILARIMLA!!!

  34. özgürlük avatarı

    merhaba ben bu sitede yeniyim yaa bencede atatürke göre atatürk resmini koy yaaaaaaaa eeeeeee aşkolsun hhhaaaaa sanaaa

  35. berk avatarı
    berk

    alooooooooo.hepinizi cümleten…….lıyorummm.atatürk olmasa simdi sizz mok burda olurdunuz.gerizekalı mal herifler.gamze ve red sizi takdir ediyorum

  36. atacıyım avatarı
    atacıyım

    arkadaşlar o fotoğ orjinal ve eski bi fotoğ olduğu için o şekilde cıkmış. atamızın onlarca fotoğrafı var bende ve bunun bir değişiğide var. fotomontaj yok.

  37. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    Ulan kendine admin diyen isnan oğlu olmayan mahluk deiştir lan şu resmi bunu bebeğe göstersen aha fotomontaj der. akıllı ol biraz. su fotomontajlı resmi ile milletin karşına geçip bu gerçek dediğin o iyi insan büyük komutan ve lider olmasaydı anaı bacını bilirdin belki ama babanı dayını bilemezdin it olusu sen nesin lan bu tepkiye karşı vermiyorsun değiştir şu resmi adam gibi bişi koy yada banlatıyım sen seç!!!
    o geri akfalı beyinsizler her doğuşun bir batışı vardır sizin bu sonradan dini alet ederek yaptığınız doğuşta elbet bir gün BATACAKTIR!!!!
    ATATÜRK e laf uzatanın dili tutulsun ATATÜRK le dalga geçmeye çalışan zihinler dursun ATATÜRK e böyle alçakça fotomontajlayıp gerçek resim diye yazanlarında elleri kırılsın İNŞALLAH!!!
    (dipnot:ATATÜRK sizin gibi yobazlardan daha dindardı çünkü o didni siyasette alet edevat gibi kullanmazdı!!!)

  38. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    son bişey o resimdeki bacaklar resmen fotomontajlanmış kadın bacağı admin ya körsün yada beyinsiz deiştir şunu !!! valla mübarek ayda küfür ettiriceniz haa. admin buna bu resim orjinaldir die cevap atarsan beyin tomogrofisi çektir bak bi var mı beyin sende. deiştirirsende tüm sözlerimi geri aldım bil. ama deiştiriceksen çabuk oll

  39. admin avatarı

    arkadaşlar hala okumuyorsunuz değilmi en azından “lordandozlem” ve “atacıyım” ın yazdıklarını okuyun ve tabi ki “ATATURKÇÜ” nün:

    ARKADAŞLAR FOTOĞRAF GERÇEKTİR.
    29 MAYIS 1936 TARİHİNDE FLORYA SAHİLİNDE ÇEKİLMİŞTİR.”

    yazısına bakarsanız ne kadar da iyi olacak ne kadarda atanın istediği okuyan türk gençleri olacaksınız….

    1. ramz avatarı
      ramz

      ulan senin gibi türk gencini……

  40. b3rk1n avatarı
    b3rk1n

    yobazsan buraya hıc bakma ampule oy verene florasan girsin! ATATURku sevmeyen ırana gıtsın BURASI TURKIYE ANTİ AMPUL!

  41. kemalist_pınar avatarı
    kemalist_pınar

    Admin bu fotorafın fotomontaj olduğu çok açık,lütfen kaldırın şu fotorafı.dalga geçmekten başka bişey değil bu.bu kadar tepkiye rağmen fotorafı kaldırmıyor ve hala kendinize ATATÜRKÇÜ diyorsanız yazıklar olsun BÖYLE ATATÜRKÇÜLÜĞE!!! yobazların eline malzeme veriyorsunuz.beyinlerini örümcek sarmış insan sıfatıyla yaşayan ne olduğu belirsiz varlıklara oyuncak veriyosunuz…

    ÖZLEDİYSENİZ FESİ PEÇEYİ
    AYDINLIĞA YEĞLİYORSANIZ KARANLIK GECEYİ
    HALA MEDET UMUYORSANIZ
    ŞIHTAN,ŞEYHTEN,DERVİŞTEN
    ŞİFA BULUYORSANIZ MUSKADAN,ÜFÜRÜKÇÜDEN
    UNUTUN TÜM DEDİKLERİMİ
    YIKIN DİKTİĞİNİZ HEYKELLERİMİ
    M.KEMAL ATATÜRK…

  42. atatürkçü avatarı
    atatürkçü

    evet doğru bu sadece atamızı kirletmek için yapılmış ayrıca o no name yazan ingiliz acaba sen kusursuz musun Atamın kendi zevkine kalmış içkisine karışıyorsun düşmez kalkmaz bir Allah’tır bunu unutma yazık bu Ata’ma bu saygısızlığı yapanlara ACIYORUM inşallah Alla’ım dan bulsunlar !!!başka birşey diyemiyorum pess

  43. xdes avatarı
    xdes

    ulan gerizekalılar atatürk 29 mayıs 1936 da harp akademisi tatbikatında we istanbulda değildi

  44. erhan avatarı

    bence fotomontaj tabiki.baksanıza siteye bir.araştırın altından neler çıkacak.bu fotoğrafı facebookta atatürkçü deeğilizki neden atatürk gibi düşünelim diye fetullahçılar grup açtılar ve orda kullandılar.ispatlayabilirim bunu.

  45. beko avatarı
    beko

    bu resim gercekten çok kötü.atatürke resmen fotomontaj yapmışlar.zaten kediler uznmadıgı yere pis derler.bunlar atatürk gibi olamayıp özenenlerin ve hiç olamayacakların işi.ama böyle resimlerle bu tür işler çözülmüyor.sadece türk halkını kötülemek için koymuşlar bu resim kesinlikle orjinal deği ve bu resimi yapanlarda insan değil ben bu tür insanları allaha havale ediyorum takdiri allaha bırakıyorum allahından bulsunlar.

  46. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    kardeş kafayı yedirtme bak adam gibi sölüoz işte fotomontaj yoksa ban yiyerek mi örencen bunu ok tmm banlarız. söz ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. (kötek banlatmak) son bir şans bi daha geldiğimde burda olursa bu resim banlanması için sitenin elimden geleni yaparım ona göreeee

  47. esin avatarı
    esin

    hangi gezi kafalı yaptıısa bu fotoyu en beter hallere düşsün aptallar!!!!!

  48. kemalist_pınar avatarı
    kemalist_pınar

    ya özellikle hergün bakıyorum siteye kaldırdımı acaba resmi diye ama admin yaptığın çok büyük bi KANSIZLLIK!!!ama bu kadar tepkiye rağmen hala kaldırmamanı anlamış değilim sen kimle dalga geçiyosun TÜRK MİLLETİNİ TÜRK MİLLETİ yapan bağımsızlık getiren TÜRKİYEyi TÜRKİYE yapan ATAMIZLA MI? amacın nedir?ama sen hiç merak etme sen ve senin gibiler ATATÜRKümüzü,yüce kurtarıcımızı naparsanız yapın küçük düşüremezsiniz onu tanıyan tanıyo ve böyle şeylerden etkilenmez KEMALİZMDEN vazgeçmez!!!boşuna uğraşıyosun admin.Sen burda kendini küçük düşürüyosun.ulan kafana vursak yankı yapar sen hala neyin peşindesin boş beyinli!!!Seni o boş kafatasınla başbaşa bırakıyorum biraz düşün,hiç bi yere varamazsın bu şekilde tepki almaktan başka!!! TÜM KEMALİSTLERE SAYGILARIMLA!!!….

  49. apachi avatarı
    apachi

    kaldırın şu resmi bence…
    hiçte hoş değil…

  50. ululardanbirulu avatarı
    ululardanbirulu

    Atatürk’ün içki kullanmasına saplanmış ve beyni bu yönde yıkanmış arkadaşlara şunları iyi düşünmelerini tavsiye ediyorum:
    1. Atatürk Şeyhülislam ya da Halife değildi ki onu içkisiyle eleştiriyorsunuz.

    2. Bence bir lider yolsuzluk yapıp yetimin hakkını yiyeceğine, içki içsin. Hiç olmazsa onun zararı kendinedir. Ve hesabını da yalnızca Allah’a vermek zorundadır.

    3. Kendinizi Atatürk’ün yerine koyun, o günkü ağır şartları düşünün. Savaş ve zorluklar altında bir memleket, ve bu memleket Atamızdan çare umuyor. Kolay kaldırılabilecek bir yük mü sizce? Bence O’nun yerinde herhangi biri olsa içki değil eroine bile başlardı. (Çoğunuzun belki haberi yok, ama Atatürk’ü kan tutarmış. Normal hayatında kan görmeye dayanamazmış. Onu alkol kullanmaya mecbur eden de belki de bu rahatsızlığıydı. Belki ancak alkol alarak dayanabiliyordu o strese. Düşünsenize savaş meydanlarında her yer kan ve siz günlerce, aylarca oralarda kalmaya mecbursunuz. Kan görmeye dayanamayan çoğu insan hastanelere bile gitmezken Atatürk vatanını, milletini, vatandaşlarının namusunu korumak için savaş meydanlarında ıstırap çekmiştir. )

    4. Şükürler olsun ki, Allah bu vatanı kurtarma görevini O’na layık görmüştür. Allah bu KUTSAL görevi sakallı, şalvarlı, sarıklı bir yobaza verebilirdi, ama VERMEDİ. Çünkü bu vatanı kurtarmak (Alkol kullanıyor da olsa)Atatürk’ün kaderiydi. Yani bu kader O’na Allah tarafından bahşedilmişti. Şimdi soruyorum sizlere; Atamıza düşmanlık ederken aslında Allah’a karşı çıkmış olmuyor musunuz?

    Lütfen artık herkes beyinlerini çalıştırsın artık. Başkalarına ait kokuşmuş fikirleri olduğu gibi alıp benimsemek yerine sorgulayın ve araştırın lütfen. Allah’a emanet olun…

  51. atatürkçü hazal avatarı
    atatürkçü hazal

    süper bir site bayıldım harika seyler ve türklüğümüz yer almakta
    saygılarımla hazal

  52. militan avatarı
    militan

    ya arkadaşlar resim gerçek işte ne zorunuza gidiyor atatürkte senin benin gibi insandır sanki atatürk süper bi ülke kurmuşta konuşuyorsunuz osmanlı kalıntısı.atatürk ingilizlerle masaya oturdu çoğu yerleri bıraktı onlara öyle sınır çizildi o kadarda büyütmenin eğer bugün türkiye sıkıntılar içindeyse bu 1923ten gelme bir sıkıntıdır .atatürke saygım var ama kemalist kesme asla asla asla 80 yıldır türkiyenin anasını ağlatınız yeter defolun artık gidin bee

  53. militan avatarı
    militan

    şimdi bazıları içki çok güzel şeymiş gibi öve öve anlatıyor.ulaan yılda kaç kişi bu zıkım yüzünden (trafik olsun sağlık olsun) ölmüyormu.kimsenin içkisini karışma tamam ozaman beni iyi dinle be ey kafasız kemalist kesim.ben kendim namazımı kılar orucumu tutar bundan sanane sanane sanane.kız kardeşlerim kendi baş örtüsü takar bundan sanane sanane sanane.NOT:bu ülkede içki esrar eroin vs..gibi madeleri kulananlar rahat rahat okuyabiliyor ama ibadetini yapanlar rahat okuyabiliyormu hayır. ama dur gün gelir bunun hesabını vereceksiniz % 47 lerin ayak sesleri duyuluyor şimdiden

  54. fucks avatarı

    kaldırın lan bu resmı canım atam admın kaldır lan resmı

  55. MUHSİN avatarı
    MUHSİN

    ATAMIZIN BÖYLEBİR RESMİNİN NASIL YAYINLANMASINI İZİN VERİORSUNUZ DERHAL BU RESMİN KALDIRILMASINI İSTİYORUZ DERHALLL!!!!

  56. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    Ulan militan şerefsizi o olmasaydı anaı bilirdin ama babnı bilemezdin piç oğlusu o sırada senin gibi geri kafalılar ankaya yakın yerde ayaklandılar diye ingilizlerle baş edemedik Tarhihi öğrende gel ibne musulun ingilizlere verilmesi ”ŞEYH SAİT AYAKLANMASI” yüzünden olan bişidir.(gerici ayaklanmasının adı yanlış olabilir yanlışsa lütfen söleyin doğrusunu hatırlayayaım) Militan akıllı ol yada beğenmiosan git ingiltereye emperyalizme katıl gününü gün et ama gidersen sakın türküm deme bize çünkü türkiye emperyalizme karşı bi ülkedir. osmalı kalıntısı olaydı kıendi padişah olurdu orospu dölü tarihi öğrende gel seni sen yapan ailenin kim oldunu bilmeni sağlayan köle olamamanı sağlayan ananın cariye olamamasını sağlayan bu adama ve onu destekleyen kesimede sebebsiz laf uzatma

  57. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    admin kişinin yanında çıkan şu komik çizgi yüzleri kaldırallahını sewersen çoluk çocuk işi olmuş.

  58. evra avatarı
    evra

    ulan militanmısın nesin.bi kerede mantıklı konuş.ne yani atatürk içki içiyo diye müslüman olmuyomu. içkiyi ülkede kaç kişi tüketiyo ne yani bizzler boşunamı yaşıyoruzz.daha dün tv,pc herşeye gavur malı diyodunuz haram diyodunuz günah diyodunuzz. ülkenin anasını ağlattınız diyosunuzz. ulan tayyip şerefsizi ülkeyi amerikaya sattı. gidiyo kaldırım yapıyo yol yapıyo. ıvır zıvır şeyler yapıyoo eee nerden alıyo parayı. kaynak nerde?milleti sömürüyo gidiyo çobana para,kömür vs. şeyler dağıtıyo snra gelsin oylar. Atatürk hala kim diyosunuz ne kadar beyinsizsiniz ki senin dedelerin ülkeyi bi rus deliği için satarken hala konuşmaya şansınız oluyo. Atatürk ülkeyi işgalden kurtardı diyoruzz. anlamıyorsunuzz neymiş Atatürk savaşmadı. askerler savaştı. ulan beyinsizler Atatürkten önce askerler yokmuydu ? işte bunun için CAHİLSİNİZ. düşünün biraz işinize gelen sevap işinize gelmeyen günah olmasın. muaviyenın soylarıı gerçi sana suç bulmuyorumm. sorun TOHUMUNDA! (kndisini Müslüman sanıp Gerçek Müslüman olmayan Muaviyenın Döllerii…)

  59. vermek istemiyorum avatarı
    vermek istemiyorum

    terbiyesizlik bu admin misin nesin sen ne kadar tebiyesizsin kadır fotoğrafı harbi fotomontaj bu ya…ipn…

  60. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    admin bak tama m kardeşim fotomontaj deilse bile iğrenç çıkmış kaldırbu resmi canım başka resmimi yom Ataturkun resim aramaya üşeniyorum de sana binlerce resim atıyım ama Allah’ını severen şu reimi kaldır yaw

  61. militanı kınıyorum avatarı
    militanı kınıyorum

    ben senin %47 nin ayak seslerini ayaklarını aykalarınından gelen titreşimine kadar si… ayak fetişi yapıyım ulan
    senin ……………………. sen bi daha pc ni acabiliyomusun acaba bak bakalım şimdi sana öle bi virüs gönderecem ki aklın hayalin almayacak

  62. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    admin biras sallasan su sayfayı diorm bi cvp at ki insanlar tepkilerinin kayıtsız olmadını annasın böle yapınca insanlar sinirlenio bilion mu özellikle benim gibiler

  63. kemalist_pınar avatarı
    kemalist_pınar

    admin kaldır şu fotoyu artık!!ne yaptığını sanıyosun ki kendini küçük düşürmekten tepki almaktan başka bişey değil bu.kim oluyosunda senin burda yaşamanı sağlayan ATAMIZLA dalga geçmeye çalışıyosun..

    haa sana gelince militanmısın ne haltsın o %47 dediğin beyni boş topluluk nee kadar bilinçli oy veriyolar acaba..satılıyoruz farkındamısın, karış karış satılıyo topraklar..sonra elhamdürillah şeriyatçıyız,demokrasi amaç değil araçtır,amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız,her 1o kasımda yaygara kopartıyorlar,ATAya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok…(daha sayabilirim) diyenler oy topluyo,nasıl topluyo peki yardıma muhtaca,cahile, bikaç torba bulgur,şeker,kömür verip olabilirmi acaba…
    ayrıca aktütün köyünde şehit olan TÜRK askerleri(hepsini minnet ve saygıyla anıyorum) bu şehitler tesadüfmü,neden önlem alınmıyo sizce militan!!!neden,amerikanın elindeyiz+yönetimin işine gelmiyo..herşeyin altında yine oy yatıyo..
    TÜM KEMALİSTLERE SAYGILARIMLA!!!

  64. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    militanı kınıyorum kardeş yapma virüse yazık bu beyinsize atma onu ayrıca yakalanırsan onn yusunden hapis yatarsın
    sen en iyisi yollama bu herife aman deiyiyim sonra ismi lazım olmayan bi davadan içeri girersin

  65. ezgi avatarı
    ezgi

    bu futuğraf gerçekten iğrenç fotomontaj olduğu belli bu arada ahmet uyarmadan geçemeyeceğim ATATÜRK müslümandı ve her işinde sürekli ALLAH kelimesini kullanırdı admin sizdende bu fotoğrafı kaldırmanızı istiyorum böyle iğrenç birşeyi fotomontaj bir şeyi yayınlamanız hiç doğru değil

  66. admin avatarı

    tartışmayı izllliyorum ” TOBE TOBE ” ama hala okumuyorsunuz arkadaşlar yaw…

  67. atam rahat uyu sen e avatarı
    atam rahat uyu sen e

    ya kardeşim tmm sen kendine göre haklısın ama burdaki yorumları galiba sen tam okuyamamışsın sana yada biraz gözlerinde problem var ii anladık o resim fotomontaj değğil bana da öyle geldi ama bilemeyiz ki milletin kafası karışmış hadi onu geçti böyle bi fotoğrafı varsa bile sen resmen atatürkün hakkına özeline saygısızca davranıyorsun sana denilen o resmi ordan kaldır bu millet ne diyorsa onu yap kendini sürekli haklamay çalışma bi daha yaz o resim fotomontaj değil diye hadi eywallah ATAM Seni Çok Seviyorum … :(((

  68. TOBE TOBE avatarı
    TOBE TOBE

    ADMİN EER İZLİYORSA SANA TAMA KARDEŞ GERÇEK OLABİLİR AMA KÖTÜ DURUYO KALDIR SU RESMİ BAŞKA RESİM BULAMIYO MUSUN: BEN BULUR SANA ATARIM: ÜŞENİYOSEN YİNE SANA ATARIM AMA KALDIR ŞU RESMİ YAW

  69. atatürkcü avatarı
    atatürkcü

    ulan militanmısın nesin vallaha tepemin tası son dereceye geldi seni mahkemelerde süründürürüz anladınmı beni eğer bi o resmi 10.11.2008 tarihine kadar kaldırma 2 yıl hapis yersin yalan sölemiom bak bu konu cok ciddilesti anladınmı beni

  70. ayhan avatarı
    ayhan

    kral carsı yaz dığın siiri bunlar okusa adam olurlar herhalde seni tebrik ederim KRAL CARŞI

  71. artun avatarı
    artun

    bu redmın hemen kaldırılması gerekıor çok yanlıs bır resımmm

  72. admin avatarı

    arkadaşlar kaldırmıyacağım hatta tam tersine atatürk foto arşivi kurmayı düşünüyrumayrıntılı birşeyler yardm etmek isteyenler yardımlarınızı bekliyorum

  73. sevim avatarı
    sevim

    (arkadaşlar bu resmi hepiniz yanlış anladınız bu resim gerçekten var sadece renklendirilmişşş başka manadan bakmaya çok meraklılarrrrra sölüyorumm bunuuuu )
    Atatürk denize girmeyi çok severdiii bunu aranızdan bazı istisnayi arkadaşlar biliyor burda arkadaşımıza karışamazsınızz o bu resmi beğenip koymuşşşş ve sizzz hangi gözle bakıosunuz bilmiyorumm ama manasız şeylaer yazdığınızz belliii bu resimmm gerçekten varrrrr

  74. enis eryılmaz avatarı

    sonunda beni anlayan biri çıktı teşekkürler “sevim”

  75. mantıklı düş avatarı
    mantıklı düş

    sen fotomontaj yapmadıysan aldığın yerin fotomontaj olmadığını nerden bilion elinde kesin kanıtlar var mı?

  76. CradleofF avatarı
    CradleofF

    fake lan bu

    nieti bozuk ..ler maskara mı yapcanız ATATÜRK'ü yfuouck —⌂→

  77. hüseyin demir avatarı
    hüseyin demir

    ya bu millet’ ne oluyo böyle anlamadım.atatürk mezardan çıksa şu hakkında ilri geri konuşanların kafasını uçururdu herhalde.ya bırakın adam mezarında rahat uyusun.enis bey güzel bi şey yapmış ve bilgisardan gözlerini ayıramıyanlara hatırlatmak istemiş atamızı.fena mı yamış yani..bence çok güzel enis.ATATÜRK her haliyle iyi bir insan,iyi bir lider,ve muhteşem bir komutandır.ister denizde ister karada ATATÜRK atatürk tür.saygılar eniz bey…

  78. Hazal avatarı
    Hazal

    Arkadaşlar;
    Yorumlardan anladıgım kadarıyla çoğunuz bazı şeyleri daha iyi kavrayabilmek için henüz oldukca genç ve bundan dolayı da kiminiz fazlaca ateşlisiniz.Öncelikle sakin bir değerlendirme yapmanızı tavsiye ederim.Kızmayın teki göstermeyin de düşünün biraz.Bunları zamanla sizler de idrak edeceksiniz zaten.
    Bakın,herşeyden önce bir fotografa takılıp kalmayın.Atatürk plaja gitmiş güneşlenmiş,o sırada da resmi çekilmiş.Ne var bunda?Anormal gelen ne size?O BİR İNSAN DEĞİLMİYDİ?TERMİNATÖR MÜYDÜ?Hayır tabiki sizin benim gibi insandı.Siz cocuklugunuzu mahalle aralarında arkadaslarınızla misket oynarken,takım kurup futbol maçı yaparken,o askeri okulların birini bitirip digerine geçiyordu.Yani çocuklugunu bile dogru dürüst yaşamamıs bir insandır Atatürk.Hatta gençligini bile yaşayamamış,sizler gibi benim gibi birini sevip aşık olmaya bile fırsat bulamamış bir insandır Atatürk.O’nun uğruna canını verecek kadar aşık olan bir kadın varmış,ona bile çok saygı duydugu ve değer verdigi halde dönüp bakmamış.Vatan herşeyden kıymetli ve öncelikli demiş çünkü..Bu yüzdendir ki 50 Yaşında kocaman bir insan oldugu halde,bazı resimlerde salıncaga binerken bile görürsünüz O’nu.Çok görmeyin.Sizin ve benim geleceğimizi kurmak için çok şeyden fedakarlık etmiştir biri için çok değil bunlar.Bu yüzdendir ki,asil bir beyefendi olmasının yanı sıra,bir Önder ruhu taşımasının yanı sıra ,bir de ihmal edilmiş çocukluğu,yaşanmamış gençliği saklıdır içinde.Bunları anlamak için hissedebilmeniz lazım tabii.Umarım hissediyorsunuzdur,nede olsa sizde bu Vatanın,O Ata’nın evlatlarısınız.Ulu Önderimiz manken değildi,koskaca bir Vatan’ın ve koskaca bir Cumhuriyet’in kurucusu ve lideriydi.Bunları yapmak için vucudunun estetigine degil saglıgına ihtiyacı vardı.Son bir yılına kadar da oldukca sağlıklı bir insandı.Gençliginde oldukca hoş,yakışıklı bir beyefendiydi.Hatta son yıllarındaki resimlere baktıgınızda bile görürsünüz ki,57 yaşında olmasına ragmen oldukça iyi giyimli iyi görünümlü ve hala hoş ve yakışıklı bir adamdı.Bu gördügünüz resimde açıkca görülüyor ki,Atamızın yaşının ilerledigi zamanlarda çekilmiş.İnsanlar dogar büyür ve yaşlanırlar.50 yasına geldiginizde hiçbirinizin o güzel yüzü aynı kalmayacak.Çizgiler olacak ve bacaklarınız da kollarınız da elleriniz de değişecek.Bunca üstün başarıyı ne vucuduyla nede bacaklarıyla yapmadı O.Beyniyle yaptı.Varsın bu resimde nasıl görünürse görünsün,milyonlarca resmi var biride bu olsun ne çıkar?ne önemi var bunun?Öte yandan, o da sizin benim gibi etten kemikten bir insandı.Onca dogrunun arasında bir tek yanlışını görmüşler ve yıllardır o söylenip duruyor.Atatürk içki içermiş.Atatürk içki içmişse bunun bedelini henüz 57 yasında ve içinde birçok şey ukde kalmış olarak ve daha cok şey yapabilecek kadar dinçken hayata veda ederek ödedi zaten.İçmiş de kime rahatsızlık vermiş,kimi kırmış kimi dövmüş?Duyanınız var mı?Hangi gün bir köşede sızmış?Hangi gün içki yüzünden bir işini aksatıp,bir görevini noksan yapmış?Günahsa kendi günahıdır,senden benden sorulmaz.Bir peygamber olsa da sorgulansa bunlar anlarım ama O bir peygamber olarak değil,bu Vatana kurtarıcı olarak lütfedilmiş bir liderdir,bu ayırımı iyi yapmak lazım.Ah keske Vatanına verdigi degeri canına da verseymiş.Keske kendine bu kötülügü yapıp saglıgını bozmasaymış da daha cok yıllar O’nun degerli fikirlerinden istifade edilseymiş,ama bu da bir takdiri ilahidir.Herkes kaderini yaşıyor birşekilde.Atatürk bize ”ben içki içiyorum ey Türk Gençligi siz de için” dememiş ki.Dediklerini yapın yeter,yaptıklarını yapmanıza gerek yok.Eger her yaptıgını yapabilecek kadar örnek alıyorsanız,bir Atatürk daha olabilecek kadar özel bir insan daha çıkarsa aranızdan,SİZ BİR ATATÜRK OLUN,YAPTIGI HERŞEYİ YAPIN,YAPABİLECEK KADAR ÖZEL BİR İNSAN OLUN, SONRA CANINIZA ACIMIYORSANIZ OTURUN GÜNDE BİR KİLO DA RAKI İÇİN,GÜNAHINIZ DA BENİM OLSUN BANA YAZILSIN! tek sorun buysa eger…
    Takılmayın böyle boş şeylere boş bunlar.Siz sadece yapabileceginizin en iyisini yapın,iyi insalar olun vatana yararınız yoksa bile zararınız olmasın o bile yeter.Hepinize güzel bir gelecek diliyorum.Sevgiler…

  79. Hazal avatarı
    Hazal

    Lütfen aşagıdaki bu linki açıp izleyin.Hepimiz için,bazı şeylerin daha iyi anlaşılması açısından faydalı olacağına eminim.Sevgiler…

    http://video.google.com/videoplay?docid=-2049299287089642897&ei=pc35SILKKoqwiAKDuvm9CQ&q=sar%C4%B1+zeybek

  80. cemre avatarı
    cemre

    yahu terbiyesizler ahlaksızlar atatürk bizim için savaşlara girdi karşılığında yapacağınız bu fotomuydu puuuuuuu

  81. atam avatarı
    atam

    gerizekalının biri oraya yorum yapmış yok atatürk içiyormuş yok onu mu örnek alalım peygemberimizi mi diye çok örnek olmek istiyorsa onu arabistan gönderelim türkiyede yaşıyorsa bunun değerini bilsin ona göre davransın sizde bi resme takılıp kalmayın doğru yapmak istiyorsanız düzgünce ve döğru bir şekilde çalışın unutmayın bu ülkenin kurtuluşu bizm elimizdedir.:@

  82. :f onur avatarı
    :f onur

    atatürkü sewmeyenin …..

  83. ada avatarı
    ada

    idare eder<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  84. ATATÜRKÇÜYÜZ avatarı
    ATATÜRKÇÜYÜZ

    herzaman ATATÜRKÜ örnek almalıyız çünkü o ördek alınacak ve ileriyi görn bir insan ötesi bir mucizedir HEPİMİZ ATA TÜRKÇÜ OLALIM

  85. hazar avatarı
    hazar

    bunu yayımlayıp yapanın allah bin belasını versin böylesine kudretli bir kişi bu vatanı kimlere emanet etmiş yazık,gerçekten yazık bu fotoğraf gerçek bile olsa bunu yayımlamak şu dünyada yapılmicak en kötü şeydir.bu vatanın gençlerinden utanıyorum gerçekten yazık

  86. melis avatarı
    melis

    bencede admin doğru sölüyo çünkü ayağa bakılırsa eğer… kadın ayağı olmadığını görürüz bence onu öyle görmek isteyenler öyle diolar

  87. melisa avatarı
    melisa

    bu resmi kim yaptıysa belliki atatürkçü değil…bu ne sahtekarlık….bi öğretmen olarak bu resmi kınıyorum….SAYGI DEĞER YORUMCU ARKADAŞLARIM VE KARDEŞLERİM BU RESİM FOTOMONTAJDIR..SAKIN İNANMAYIN… sahtekarlığında bu kadarı….

  88. sinirli avatarı
    sinirli

    bu kendini bilmez terbiyesizlerin ve nankörlerin yaptığı bir pislikten başka bir şey değildir ! ..

  89. hamit avatarı
    hamit

    kim bunu yapmışsa onun a.q

  90. Gamze avatarı
    Gamze

    yazıklar olsun böyle zihniyetlere! siz bugün nefes alabiliyorsanız bu yüce insan sayesinde bunu unutmayın! yok müslamanmış ama içki içiyormuş bilmem ne sen onun yaptığı herşeyi örnek aldında içkisinemi takıldın ama doğru senin örnek alabileceğin sadece o!

  91. yıgıt avatarı
    yıgıt

    bir insan başarılı ise bunu çekemeyenler çok olacaktır biz ataturku bılıyoruz ve bunu yapanda ataturkun asıl halıni bılıyo bu yuzden ataturke ne yapılırsa yapılsn o bızım atamız onu tanıyoruz ve sevıyoruz bole ıgrençlıkler ancak serefsız kendını bırsey zanneden tıplerın bu aptal oyunları ıle asla goruslerımız degısmeyecektır …..kimse bu ulkedekı huzuru bırlıgı bozamaz

  92. denizlili avatarı
    denizlili

    ulann herkess ataturkcuyum dıee su fotoya yuklenmısler yok orjınal degıl yok montaj ıvır zıvır.ben hepinizden ataturkcuyum elımde mılyon tane fotosu var ataturkcuyumn dıe gecınenlerde ara sıra ataturkun fotolarına bkasınlar burda yorum yazmak kolay…

  93. büşra avatarı
    büşra

    Atatürk sizin gibi pislikler yaşasın diye kendini canını ortaya koydu ama sizin gibiler onunla dalga geçmeyi bile biliyosunuz.sizin yüzünüzden öldü.Sizin için cumhuriyeti kurdu ama siz yok ediceksiniz.Kim yaptıysa bunu bence kendindede denemeli!

  94. OĞUZHAN avatarı
    OĞUZHAN

    SİTE YÖNETİMİ BU FOTOĞRAFI SİLSİN !

  95. OĞUZHAN avatarı
    OĞUZHAN

    BU FOTOĞRAFI KOYDUĞUNUZ İÇİN SİZİ KINIYORUM !

  96. isim yok avatarı
    isim yok

    manyakmısınız siz resmin üzerinde oynamışsınız atatürk bu milleti sizi gibi pisliklere bıracağını bilse kılını bile kıpırdatmazdı aptalsınız diyebilirim başkada değil

  97. yalan bence ilki avatarı
    yalan bence ilki

    abi ilki inandırıcı değil ama 2 atam sen yaşa mutlu anını unutma denir valla helel nerden buldunuz bunu anıtkabire gir en az 8 saat kalırsın
    bizde 9da gittik saat 22.00da döndük
    bence değer
    Atam Atam Büyük Atam
    Sen Çok Yaşa

  98. gerçek atatürkçü(namazında orucunda) avatarı
    gerçek atatürkçü(namazında orucunda)

    buraya yorum yapaanlardan sadece birkaçı doğru söylemiş ayrıca şu kendini dindar sanan bilmemneye söylüyorum ben senin gibi düşünmüyorum insan dinini yaşarken dini endoğru uygulayanı yada o dini getireni örnek alır devlet ve millet işlerinde ise kendi önderini.atatürk her yönüyle mükemmeldi sadece her akşam 1 kadeh rakı içti diye onu dinsiz göstermek senin ne haddine ki allah ile kulunun arasına giriyosun

  99. isim yok avatarı

    bu bir saçmalık bence ben hiç inanmıyorum ATAM SEN BÜYÜKSÜN BÜYÜK KALACAKSIN ALLAH’DAN SONRA SENSİN ATAMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUZZ Atatürk savaşırken denizemi giriyomuş be salakmısınız siz resmin üzerinde oynamışsınız atatürk bu milleti sizin gibi manyaklara salaklara bırakacağını bilseydi kılını bile kıpırdatmazdı yha siz ne biçim biriymişsiniz :Q

  100. melis avatarı

    bu yapılan site berbat ayrıca vatatürk bizi yönetmiş birb insandır ayrıca atatürk ne kadar da ulu önderse oda bi insan ve allahın kuluu

  101. Erkmen avatarı
    Erkmen

    Sevgili Arkadaslar,
    Sanirim hic uzulmemize ya da kizmamiza gerek yok.
    Burada birinci yaniltici nokta, sanirim ayakkabilar: Evet, haklisiniz, resimdeki ayakkabilar garip bir izlenim birakiyor, ancak o gordukleriniz kadin sandaleti v.s. degil; o yillarda cekilmis butun plaj fotograflarinda, herkeste bu tur sandaletler gorebilirsiniz. Topugu tamamen saran, on kisimda ise seritler halinde birlesen sandaletlerdir bunlar. Kadin ayakkabisina degil, daha cok cocuk ayakkabisina benzerler; ama o yillarda buyukler icin de bu model normaldi. Resimde, Ataturk’un topugunun nerede olduguna iyice bakarsaniz, topuklu ayakkabi falan olmadigini, topugunun ayakkabinin icine iyice girmis oldugunu goreceksiniz. Daha net gorulebilen pek cok plaj fotografinda Ataturk’un bu tur sandaletlerinin gayet normal ayakkabilar oldugu gorulebilir.
    Ikinci sorun ise resimdeki poz. Bu konuda sadece sunu soyleyebilirim: Yukaridan ve o kadar arkaya dogru donerek cekilmis bir resim sirasinda, bundan farkli durmak zordur ve o acidan kimin fotografini cekersek cekelim, boyle bir bacagi gerilerek one uzatilmis olacaktir mecburen.
    Bu nedenle ben, bu resimde, Sevgili Ata’mizi kucuk dusurecek birsey bulamiyorum.
    Kaldi ki, her acidan buyuklugunu kanitlamis bir insani kucuk dusurebilecek birsey zaten dusunemiyorum. Bir insanin degerini anlayip anlamamak, BIZLERIN kendi sorumlulugumuzdur diye dusunuyorum. Herkes, kendi iyi ya da kotu niyetine gore istedigi kiside istedigi seyi gorebilir. Bir insanin, Ataturk’un insanliga sundugu guzel degerleri gormek istememesi, Ataturk’e ve anisina birsey kaybettirmez, yalnizca o kisinin kendisi cok guzel bazi duygu ve dusuncelerden mahrum kalmis olur. Zira cok guzel bir de atasozumuz vardir: Gunes balcikla sivanmaz!

  102. no name=( avatarı

    siz manyaksınız googleye atatürk yazınca çıkan şeye bak! bu sitenin sahibi PKK lı

  103. enis eryılmaz avatarı

    hah bi pkk lığımız kalmıştı o da oldu değilim arkadaşlar ben atatürkçü bir insanım atatürkçü

  104. eren avatarı

    adminmisin nesin salak kendini beğenmiş bu siteyi şikaket edecem sen görürüsün

  105. Mehmet Can avatarı
    Mehmet Can

    Atatürk Böyle Bİr Nesile Bıraktı İşte Türkiye’yi yazık çok yazık…

  106. eylul avatarı
    eylul

    ataturk de insandı herkeryapar kım bırseydıyorsa allah belasını versın

  107. nihan ve ipek avatarı
    nihan ve ipek

    atatürk bu resmin aSLA BURAYA KONULMASINI istemezdi bencede bu fotağraf kaldırılmalı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  108. gamze avatarı
    gamze

    no name nin yazdığı şeyi kınıyorum.atatürk'in o kadar yaptıkları unutuluyor ama içki içmesi unutulmuyor.biz varken atatürk asla kötü olarak anılmayacak.herkesin dini kendine atatürk buna karışamazdı.

  109. RABİA avatarı
    RABİA

    atatürk bunun için mi türkiyeyi kurtardı yuh yani utanmazlar adi herifler piskopatlar atatürk burda aosaydı aglardı bunnun içinmi kurtuluş savaşı yap hı derdi ve yüzünüze tükürür dü manyaklar
    şerefsizler

  110. Kemalist avatarı
    Kemalist

    Atatürk tabiki bi insandı bir peygamber değildi.Atatürk din adamı değildi o bir bilim adamı ;bir asker;öğretmen;siyasetçi sanatçı ;sporcu ve sayamadığım daha pek çok yönü vardı onun da zor ve sıkıntılı günleri oldu ve zaafları oldu içki içmek bir inasanın yaptığı basit hatalardan biridir ki peygamberlerde insandı ve aynı hatalrı yaptılar kutsal kitaplarda bunların belgelri vardır Atatürkün yalnızca bu yönünü örnek almaya çalışan insanın zeka bozukluğu vardır..

  111. Kemalist avatarı
    Kemalist

    Ayrıca bu sitenin bu reimi ortaya atması bir provakasyondur bu siteyi kuran yayımlayan şerefsizdir!!!!!!!

  112. Eftal GEZER avatarı

    Öncelikle o resmi koyduğun için seni kınıyorum. O resmin oraya konuşması provakasyondur. Provakasyon ihtimalini de göz önünde bulundurarak, o resmin kaldırılması için seni uyarıyorum!

    Ben, Mustafa Kemal Atatürk'ü çok severim. O, bizim yurdumuzu kurtarmıştır. Sen böyle yapacaksan Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşama!

  113. mete avatarı

    Ulan Gerizekalılar Atatürk te plaja gidemezmi siz gidiyonuzya alla alla yha

  114. ata avatarı
    ata

    resim gercekse neden gocunuyorsunuz?
    Plajda üstüyle beraber otursa daha iyimi olacak :S

  115. firdevs avatarı
    firdevs

    Arkadaşlar bozmayın kendinizi, sizi yönlendiriyorlar. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN bize emanet ettiği erdeme sahip çıkmalıyız. İki çıkar peşinden gittikleri amaçların onların sonu olacağını bilmeyen, zavallı insanlara,akıllıca usluca yol göstermeliyiz. Cahiller diye savundukları şeylere inanmadıklarını varsayamayız. Aksine sorgulamadan, körü körüne inanları aydınlatmalıyız.Seviyesiz ve tutarsız üsluba, size nasıl yakışacağını düşünüyorsanız o şekilde cevap verirseniz fark daha yararlı olur.Örneğin bu seviyesizliği çözmenin en akılcı yolu,olayı yargıya intikal ettirmek! Rahatsızlığımızı dile getirmenin en yararlı yolu…

  116. firdevs avatarı
    firdevs

    Cumhuriyetimizi ve tek bir görüşün kölesi olmasına izin vermeyeceğimiz demokrasimizi, son kanımıza kadar koruyabilmeliyiz ki Ermeni, Yahudi,Türk, Kürt, Laz; hıristiyan, müslüman, budist yada inançsızın hakları eşit ve farklılığa saygı, ATATÜRK'ÜN bize emanet ettiği gibi sonsuz olsun.ATATÜRK ve O'nu sevenleri din dışı olarak değerlendirenlere ise yapılacak hiç bir şey yok.
    Kendilerini ALLAH C.C. yerine koyup, kullarının inançlarını sorgulayıp onlara dinsiz diyenlerin imdadına hiçbirimiz yetişemeyiz. Kendilerini şirk koşmaktan çekinmeyenin, kutsallığı kendi çıkarlarının kölesi yapmış olanın korması gereken kendi nefsidir.ALLAH MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN mekanını cennet etsin, insanların inançlarını beşeri emeller için kullananları affetsin…

  117. Aygün avatarı
    Aygün

    Lan Bunun Yapan Afedersiniz AMA o.Ç uymuş

  118. Asal avatarı
    Asal

    bu resmi buraya koyanın… birde googleda aratmada ilk sayfada çıkıyor, yazık… kim koyduysa enkısa sürede siler inşallah…

  119. LEYLA avatarı
    LEYLA

    ARKADAŞLAR BU FOTOĞRAF FOTOMONTAJ OLSADA OLMASADA ÖNEMLİ DEĞİL Kİ ZATEN DENİZE GİRMEK KUMSALDA OTURMAK FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK NORMAL BİRŞEY. ATATÜRK DENİZE GİRMEYİ ÇOK SEVEN BİR LİDERDİR BUNDA KÖTÜ HİÇ BİRŞEY YOK. BİR LİDER DENİZE GİREMEZ DİYE BİRŞEYMİ VARDIR? ATATÜRK LİDER OLDUĞU KADARDA İNSANDIR. FOTOĞRAFTADA OTURDUĞU YERDEN ARKASINI DÖNÜP OBJEKTİFE BAKMIŞ BUKADAR.. BUNDA KÖTÜ HİÇ BİRŞEY YOK AYRICA FOTOĞRAFIN ORJİNALİ SİYAH BEYAZDIR RENKLENDİRİRKEN DEFORME OLUP GÖRÜNTÜDE DEĞİŞİKLİKLER OLMUŞTUR. BEN BİR FOTOĞRAFÇI OLARAK BUNU KESİN BİR ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLİYORUM. FAKAT DAR BEYİNLİ İNSANLAR İSTEDİĞİ YERE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR FOTOĞRAFI. HALBUKİ ONLARDA ATATÜRKÜMÜZÜN NASIL BÜYÜK BİR İNSAN OLDUĞUNU BİLİYORLAR. ATATÜRKÜN CİDDİYETİNİN YANINDA ESPİRİ ANLAYIŞIDA ÇOK İYİDİR, ŞAKALAŞMAYI SEVER, GÜLMEYİ SEVER, DENİZE GİRMEYİ SEVER VS.. FAKAT BUNLAR ONUN İÇİN İKİNCİ PLANDADIR ÖNCE VATAN VE ULUSUN GELECEĞİDİR! BUNLARI ATATÜRKÜN BİLİNMEYEN YÖNLERİNDE BULABİLİRSİNİZ.
    BU FOTOĞRAF YOBAZLAR TARAFINDAN KİMBİLİR DAHA NERELERE ÇEKİLECEKTİR FAKAT ŞUNU BİLİNKİ BU SADECE BAZI ŞEYLERİ KABULLENEMEMEK VE KOMPLEKSTEN KAYNAKLANAN BİRŞEYDİR.

    BİZ ATAMIZI BİLİYORMUYUZ BİLİYORUZ. DİĞER KENDİNİ BİLMEZLERİDE BOŞVERİN GİTSİN. SESLERİNİ HEP DAHA FAZLA YÜKSELTMEYE ÇALIŞIRLAR AMA BİZ KISMAYI BİLİRİZ TÜRK

  120. gözde avatarı
    gözde

    bencede fetullahçı bunlar yazıklAr olsun,atatürk sizingibileremi bırktı ozman bu vatan battı bir atatürk kolay yetişmiyor…yazıkk size ve sizingibilere acıyorum( kahrolsun fetullahcılar)

  121. gzd avatarı
    gzd

    bu vatan için atatürk olsun türk milleti olsun kendini siper etti sizin yaptığınıza bakın yaşamayın lan ozman bizim devletimizde kimbilir bunların kaçı yolda turkum diye gezio utanınlann

  122. FederaL avatarı

    Sıkma beyinli militan arkadas sana sesleniyorum sıkma diyorum cunki belli senin beynini sekillendiren birisi var sen kemalist lere kafasız kesim demissin ben sana arkadaş diorm cunki bizde ayrım yok bunu once kavra.Senn namazına orucuna karısanda yok ve %47 lik bir oy almıs bu parti senn de oy verdigin belli ve okuyamamakdan bahsediyorsun o zaman bu parti sana ne kazandırdı? Bunuda dusunmende fayda var.Din tüccarlıgı yapılıo din üzerinden paralar kazanılıo din bir pazar alanı olarak goruluo ve sizde bu pazarda birer piyonsunz.

  123. pınar avatarı

    bunun gerçek olması için resmin siyah beyaz olması gerekir

  124. gzd avatarı
    gzd

    kaldırın bu fotoğrafıııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  125. özgürrr avatarı
    özgürrr

    militan nickli arkadaşın yorumunu okuyunca içim acıdı böyle beynine oksijen gitmeyenler de var bu ülkede. hem de 2 kişiden biri malesef.baş örtüsü takmak isteyen taksın bana ne.ama kamu alanına giremez.baş örtüsü takan biri olsam şu soruyu sorardım;bir cumhurbaşkanı bir başbakan resmi törenlerde yanında kafası örtülü karılarını götürüyor ve protokolde oturuyorlar(utanç verici bı durum)onlar kafasındakı bezle oturuyorsa ben niye üniversiteye giremiyorum?işte kafası kapatılmış insanlar bunu düşünüp hakkını arayamayacak kadar uyutulmuşlat.üzerlerinden siyasetin allahı yapılıyor haberleri yok.siz din iman demeye devam edin,kafanızdaki bezle bakalım daha neleriniz örtülecek…

  126. Murat avatarı
    Murat

    Bunları yayılayan zihniyete yazıklar olsun ama böyle yaparak kendinizi kandırırsınız bir ulusa bu şekilde sahte resimlerle çamur atılamaz.

  127. Eftal GEZER avatarı

    "Atatürk içki,sigara içiyor, kötüdür!" diyenlere sesleniyorum, acabva ayık gezenler ne halt yiyor?

  128. BURAK avatarı

    bu resmi koyanın allah bin belasını versim dümbelek ya bunlar

  129. Rex avatarı
    Rex

    Bence kimin neye benzediği değil neler yaptığı önemlidir. Bu tarikatçi zeynel abidinciler Ata'nın arkasından atıp tutar.Onları mazur görün onlar ürkek erkekler. Yüzyıllarca susup vatan haini fetullah'ın akp projesiyle konuşmaya başladılar.Ben ülkücüyüm, birçok noktada gerek sözde vatanseverler gerekse ğrkek erkek cemaatciler için yaptığım işlerden sebep pişmanım ve rakamsal fark olsa da Aziz Nesin haklıymış.

  130. ayce avatarı

    bu ataturkke benzemiyor ve ayrica bence davga getmisinis

  131. atatürk nesli avatarı
    atatürk nesli

    doğru biriside salak gibi "süper" yazmışş

  132. muhammed avatarı

    arkadaşlar lütfen dikkatli olalım bu resim aslağa gerçek olamaz ATATÜRK karaciğeri su topladığı için heryeri kocaman iri sivilce gibi noktalarla doluydu bu yüzden o vücüdunun heyerini saklardı ve krem kullanırdı(doktorlar daha nedenini bilmediği için)o yüzden kimi kaplıcalarda sadece yıkanmıştı yani bu resimler hikaye

    Birkere atatürk karaciğer hastalığına yakalanmadan önce çok genç görünüyordu hastalığa yakalandıktan 6 ay sonra yüzü çöküp yüz çizgileri belirginleşti yüzü 6 ay öncesine göre çok farklılaştı VE BU RESİMLERDEKİ YÜZÜ HASTA OLDUĞU YÜZÜNLE AYNI BU YÜZDEN BU RESİMLER GERÇEK OLAMAZ…

  133. ghgh avatarı

    bunu yayınlayanlar pislik kişilerdir
    resmin fotomontaj olduğu çok belli

  134. beyzanur avatarı
    beyzanur

    bu kendi çapında eğlenmeye çalışanların işi.bakın ben 11 yaşındayım we bu resimden saygısızlıktan, atatürküne sahip çıkmamazlıktan başka bir şey anlamıyorum.

  135. sANANE avatarı
    sANANE

    Bu fotoğraf kaldırılacak.Kesşin emir var

  136. atatuumlrkuuml_ avatarı

    yyaa siz utanmıyormusunuz atark ü böyle aciz e gülünç bir anlamda kullanmaya bu ne terbiyesizlik yyaaa sizi kurtaran bir insan nasıl böyle gülünç yargılıya bilirsiniz anlamıyorum siz kendinizi ne zannedipte ben insanım diye sokağa çıkıyorsunuz düşünemiyorum bu fotağrafı koyanı da ayıplıorum gerçekten utanın utanınnn

  137. berk avatarı

    bence hepinizin dediği yanlış ATATÜRK en büyük mareşel ATATÜRK en büyük ATATÜRK :e e: 😀

  138. ... avatarı

    ya Atatürk'üme laf edini yaşatmam ben ona tapıyorum

  139. nur avatarı

    arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum .siteyi yapan kişilerin bence bu fotoğrafı kaldırmaları daha doğru olur. hem atatürk şimdi yaşasaydı böyle çirkin f otoğraflarla anılmak i stermiydi

  140. POYKAN avatarı

    bana bakın kimse ATATURKU KUCUK DÜŞÜREMEZ SEN BİR TEK TURKU BİLE İNCİTİGİNDE HEPSİ BİR OLUR SEN 70 MİLYON İNSANDAN KORKMUYOMUSUN Kİ ONLARIN ATALARINA HAKARETTEN BETER EDİYOSUN BU ARADA SİTE YÖNETİCİLERİNİ KINIYORUN ONLAR ATATUK KADAR BUYUK BİR KOMUTAN YÖNETİCİ İNSAN MI Kİ BURESMİ YAYINLAMAYA CESARET GÖSTERİYO

    BU RESİM YARINAKADAR KALDIRILMASSA TELEKOMUÜKASYONA BİLDİRİLECEK TİR

    YAPTIĞINIZ İNSANLIĞA SIGMAZ
    POYKAN
    ATATURK E SAYGI GÖSTERMEYE MECBURUZ….

    SARI EŞREF

  141. ToRReS avatarı
    ToRReS

    atamızı örnek alalım.var mı bi itirazın gülüm.ayıptır lan senn baban şu an belliyse ATATÜRK olmasaydı görrdm senn babanı.ayrıyeten sen şimdi rahatsın tabi.kafa rahat.ama o zman atamız o kadar şeyle uğraştı ki strese girip bu şeyleri içti.asıl vataan hainleri sizsiniz siz.ALLAH ınızdan bulun.

  142. onur avatarı
    onur

    sevgili ahmet arkadaşımız kaç yaşındasın bimiyorum ama hala atatürk ün değerini anlayamamışsın bunu 3 yaşındaki çocuğa sorsan bile bilir bnce kendinden utanmalısın

  143. onur avatarı
    onur

    no name arkadaşımız bunlar aynen senin içinde geçerlidir sözlerinin tek kelimesinin anlamı yok senin yerinde olsam sokağa çıkmazdım başım önümde gezerdim

  144. MKA avatarı
    MKA

    Allah bu fotoğrafı buraya koyayın bin türlü belasını versin.

  145. ceren avatarı

    bence resimde hiç bir anormallik yok hem olsa bile atatürk ümüzün hakkında sacma sapan konusup gereksiz polemikler yapmayın. o olmasaydı hangi birimiz su an yasıyor olabilirdik? aklınızı başınıza toplayın. atatürk ülkemizi kurtardı biz de devam ettirelim.vatanımız elden gidiyor siz hala yok içki içerdi bilmem ne…(içki içmeyenleri de görüyoruz.torunu yasındaki kıza…. konusturmayın beni..)içkisine laf edeceğinize gidin kendinizi yetiştirin. nutuk okuyun.

  146. asker avatarı

    arkadaşlar bence bu resmi yapanlanın anasıyla atatürkün bir sorunu olmuş bence ama anasının bacakları güzelmiş fotoya güzel çıkmış sen kimsin ki ataya hakaret edecn it oğlu it ananı bende görmeye gelecm merak etme

  147. enstarter avatarı

    atatürkçü arkadaşlar " http://www.eniseryilmaz.com/2008/12/14/orada_bir_… " yazıma bir göz atın bi gösterin kendinizi…

  148. xxx avatarı
    xxx

    nasıl bişi bu ya yapanlar kendne Türk diosa ….nereye giderse gitsn napalm ?!!!
    Şuan yaşıo olabilmemizin nedeni Atatürk'tür.
    fotomontaj olduunu ebm de anlr ayrca .!

  149. Ephitet avatarı

    xdes'e katılıyorum, adminden konuyu silmesini rica ediyorum

  150. şeyda avatarı
    şeyda

    ya ne kadar gaddarsınız ben henüz 14 yaşındayım ama atatürk ile ilgili her belgeselde her film de ağlarım onu hiç tanımadım ama sesini duydudum yaptıklarını öğrendim kendisini cızırtılı videolardan izledim bunlar çok güzel şeyler .zaten atatürk ü görmemek veya duymamak bizi ondan uzaklaştırmaz aksine daha çok merak uyandırır daha çok hayranlık sağlar , belki herkesten aynı şeyleri duyuyosunuz ama bu bi gerçektir ki atatürk olmasa biz şuan ya sömürge bi devlet olurduk ya da aklıma gelmeyen bin türlü kötü halde bunlara ramen bu kadar vatanını insanını ülkesini her şeyi bu kadar seven bi adamla nasıl böyle alaycı nasıl böyle dalga geçerek saygısızca konuşursunuz aklım almıor .

  151. şeyda avatarı
    şeyda

    hiç de mi atatürkle ilgili birşey izlemiyorsunuz veya izlediğinizde hiçmi etkilenmiyor bu söylediklerinizden hiç mi utanç duymuyorsunuz … daha birsürü şey saya bilirim o kadar seviyesizce konuşmuşsunuz ki sinirlerim bozuldu şimdi beni çocuğum diyerek küçümseyenlerde olur ama önemli deil önemli olan zaten yaş değil bu yaşımda bile doğruyu gerçeği ben kavraya bilmişsem küçümsenecek olan bunu kavrayamayan atatürk ü küçümseyen ona bi takım din ile ilgili iftiralar atanlardır ve şunu unutmayınki atatürk dinhinede bağlı bir insandır …

  152. ayşe avatarı
    ayşe

    "altın çamura düşmekle değerinden bir şey kaybetmez" altın burada tabi ki Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür. çamursa maalesef kötü yorumları yazan bazı arkadaşlar!…
    Yorumların bazılarında Atamız için gerçekten üzücü şeyler söylenmiş ama söyleyenler değersiz olduğu için söylediklerinin de hiç bir değeri olmamalı bence…
    Bir arkadaşta Peygamberimizle Atatürk'ü bir birine karıştırmış o kişinin meczup olduğunu düşünüyorum zavallı sanki ikisi rakipmiş gibi birisi mertebesine ulaşılamaz sadece bize şefaat etmesi temennimiz olduğu Hz. Allahın en sevdiği kulu diğeri ise en az peygamberimizi bizim kadar seven askeri bir deha bunun ayrımını yapamaması çok gülünç ve bi o kadar da üzücü..
    resme gelimce montaj gibi duruyor ama gerçekse de kötü bir açı dolayısıyla bütün insanları verebilececği bir poz çok ta önemli değil ama ben oğlumla ödev araken çıktı pek hoşuma gitmedi kaldırsanız iyi olur.

  153. reyhan avatarı

    sanki m.k bunları yaparken siz gördünüz adam zamanında 500 milyar maaş alıyordu ………… (enis in notu: reyhan’ın yazısı iftiralarla dolu olduğu için yazıyı kestim ama demokratik ses açısından ilk kısmını bıraktım)

  154. sdfa avatarı

    namussuz bunu yapan ATÜRK ÜN yaptıklarının kıskanandır her insan bu fotomantajı anlar tabi kimse onun yaptığını gururuna yedirmeyip bunu yapıyo bari ölüye saygıdan alın şu resmi slin şu resmi

  155. atam avatarı
    atam

    admin yalana bari gittme bu fotomantajdır herkese yalan ama allaha yalan yok atya saygıya davet ediyorum

  156. mrtkgl avatarı
    mrtkgl

    beyler bayanlar lutfen bıraz sakın olalım bence.ben simdiye kadar ataturkun bıcok fotografını gordum.vardı yoktu dye tartısmanıza hıc gerek yok.lutfen bılenler konussun bılmeyenler saygı gostersın.ataturkun bıcok fotografı renklendırılmıstır.bu fotografta dıgerlerı gıbı renklendırılmıstır.bu fotografı bılıyorum ve yanlıs hatırlamıyorsam floryada cekılmıs olması gerekıyor.bunlara takılmayalım.bu fotograf kesınlıkle fotomontaj degıldır.ataturk kendısıyle barısık bı ınsandıkı bu pozu vermeyı uygun gordu.daha fazla tartısıp ne kendınızı nede yuce atamızı ıncıtmeyelım.herkes amacına uygun hareket etsınkkı yanlıs anlasılıp laf ısıtmesın bence.

  157. enes avatarı
    enes

    böyle saçmalık olmaz lütfen ilk resmi kaldırırmısınız

  158. serkan avatarı
    serkan

    burda ezanlar okunuyosa siz caminizde namazınızı kılıyosanız bazılarınız analarınız özgürce dolasıyosa bu cumhuriyet varsa bu ülke müslümansa bunların hepsini ulu önder atatürke borçlusunuz burası laik atatürkçü türkiye cumhurruyeti iran filistin arabistan deil haddinizi bilin atatürk gibi bir önderiniz oldugu için allaha şükredin

  159. bir görüş avatarı
    bir görüş

    Bu resmin kasıtlı konduğu gün gibi ortada.Bel altı vurmaktan başka birşey değil.Son zamanlarda birnevi intikam duygusuyla bu tip şeyler yapmak moda oldu.Oda insandı o da denize girerdi falan gibi geyik muhabbeti. Bunun uç örneği can dündarın filimi.Tanıdığım fettullahcılar ve cemaatcilerin nerdeyse tamamı can dündar tam da benim kafamdaki atatürkü anlatmış filan diyorlar. Yok içki içiyordu falan filan. Osmanlı padişahlarından içmeyen varmı bunu sorgulayan yok.

  160. sevda avatarı

    sewgili kardaslarım oo insanı bu sekilde görüntülemeniz cok ayıp ya kim mlletini kurtaran adamı bu sekilde yayınlar dalga gecmişiniz resmen ya siz kimsiniz ya gercekten allahınızdan bulun nebiçim bi saygısızlık ya yazık gercekten artık yuhluyorum

  161. oldskool avatarı

    ATATÜRKE LAF ATAN İNSANLARIN BU ÜLKEDE İŞİ YOK İSTEYEN S.OLUP GİDİP ARABİSTANDA YAŞAR MAKSAT İMANA YAKIN OLSUNLAR NE ŞERİAT NE DARBE KAFASI GÜZEL TÜRKİYE

  162. NoikStyLe avatarı
    NoikStyLe

    Admin Bozuntusu madem atatürk arsivinden aldın neden bu resmi koydunda baska resmi koymadın .. Allahın faşistleri tayyibin köpekleri abdullah gülün çakalları..

  163. ATATÜRKÇÜ avatarı
    ATATÜRKÇÜ

    en üstteki resim hiç ama hiç hoş değil.bu sitenin sahibi kimse derhal kaldirsin.bu resim gerçek deil resmen üzerinde oynanmış bir resim.bunu yapanın …………. atatürk olmasaydı siz kimdinizki atatürkü kötülüyorsunuz lann.

  164. ali avatarı
    ali

    Ulan ne şerefsiz insanlar var bu dünyada ulan siz dinciyseniz ben satanistim lan ulan aallah belanızı versin atatürkmü peygamberimizmi örnek alınır diyen şerefsiz köpek nasıl bi akıl bir beyin var sende yaw çıldıracam ulan karşıma sizin gibi biri çıkmasın yemin ederim öldürürüm bi arkadaşınd dediği gibi YAŞASIN ATATÜRKÇÜLÜK
    YAŞASIN KEMALİZM
    bu kadar

  165. ... avatarı

    Atatürk'e birşeyler demeye çalışan seviyesiz arkadaşlara sesleniyorum. Resmen cahilsiniz. Yok Atamız içki içiyormuş yok şöleymiş yok böleymiş… Birincisi vicdanınız nasıl rahat bilemiyorum sizi kurtaran ve sizin için gerçekten birşey yapan son yüzyılın en büyük insanına birşeyler söylemeye çalışıyorsunuz. 2.si bu lafım atatürk içki içiyor diyenlere.Ya düşünsenize ülkesini ingiltere italya fransa yunanistan v.b. ülkelerin elinden kurtarmış sadece bunu yapmakla yetinmeyip ülkeyisini 10 yılda yaklaşık 200 yıl ileri taşımış ve bu arada sizin gibi cahil insanlarla da savaşmış ve sizleride dize getirmiş.(Atamız sizinkiler gibi babalar gibi satmamış yada büyük devletlere yalakalıp yapıp ülkesinin sömürge olmasına izin vermemiştir. Buda kolay olmuyor. Kim olsa içerdi ki sizler olsanız ; yok vazgeçtim sizler böyle birşeyler yapamazsınız) Bu kadar vatanını milletini seven onu kurtarıp ilerilere taşıyan insan için nasıl birşeyler söleme cesaretine girişebilirsiniz ki. Rahat batıyo size herhalde. Ki bence Atamızın yaptıkları size değmezmiş. Sizler Türkiye Cumhuriyetinin utanç kaynağısınız ki elbet birgün yaptıgınız hatanın farkına varıp utanacaksınız ve akıllanacaksınız. Eğer akıllanmazsanız bizler Atamızın evlatları geçişte oldugu gibi şimdide ve gelecektede sizin gibi cahillerle savaşırız. Unutmayın bu ülkeyi siz kurmadınız sizde yıkamazsınız. Siz sadece ülkemizde gürültü yapabilirsiniz ki bizler buna bir babanın cocugunun evde oynamasına izin verdiği gibi izin veriyoruz. Ama unutmayın başımız ağrımaya başladı. Sandalyemizden kalkmak istemeyiz.Kalkınca ne olacağını biliyorsunuz.

  166. zafer avatarı
    zafer

    arkdaslar ben tarıh okuorum bu resmi coq kes gördum ve resim gerceqdr adam göçmendi yani içki içmesi bu pozları wermesi ayıp deil bikere sankı siz içmionus bunlar cahıl insanların işi bırakın bu işleri
    HEPİMİZ ATATÜRKÜ SAYGIYLA ANIYORUZ…

  167. aLper avatarı
    aLper

    La yürü qit adminmisin nesin kardeşim ne gerçeği o 1. resmi görünce şoke oldum zaten ben :@ ne o öle harbi kadın gibi gösterilmiş atatürkümüz ayrıca bi kafa bölgesine bakın bide alt bölgesine bakın eğer o kadar çok renklendirme olsaydı 2. resimde renklendirilirdi bence hiç inandırıcı değil !!

  168. Erman avatarı
    Erman

    Ayıp Denen birşey var yaa KarşınızDaki Sıradan bir insan DeiL o ATATÜRK bee Bunu Yapanın kanından şüphe duyarım bunu Yapan Türk oLamaz!!!!

  169. begüm avatarı
    begüm

    bnce ilk fotoğraf tamamen kurmaca..!tam bir fiyasko…Atatürk'ü bu hale sokan kendini bilmez,geçmişi ve bugünü hakkında hiçbir bilgisi,fikri olmayan aldığı her soluğu,yaşadığı her anı kime borçlu olduğunu bilmeyen birinin yada birilerinin eseri…Atatürk ve ilkelerine daha candan içten bağlanılması gereken bu günlerde bu aşağılık iğrenç şeyin yapılması büyük bir şerefsizlik,ahlaksızlıktır….Atatürk 'bütün ümidim gençliktedir' derken aklında olan nesil bu değildir eminim..!!!Herkes haddini bilsin.Kimse kalmadı Atatürk'e mi sardınız şimdi..!

  170. begüm avatarı
    begüm

    bnce ilk fotoğraf tamamen kurmaca..!tam bir fiyasko…Atatürk'ü bu hale sokan kendini bilmez,geçmişi ve bugünü hakkında hiçbir bilgisi,fikri olmayan aldığı her soluğu,yaşadığı her anı kime borçlu olduğunu bilmeyen birinin yada birilerinin eseri…Atatürk ve ilkelerine daha candan içten bağlanılması gereken bu günlerde bu aşağılık iğrenç şeyin yapılması büyük bir şerefsizlik,ahlaksızlıktır….Atatürk 'bütün ümidim gençliktedir' derken aklında olan nesil bu değildir eminim..!!!Herkes haddini bilsin.Kimse kalmadı Atatürk'e mi sardınız şimdi..!

  171. Batu avatarı
    Batu

    İlk resimin montaj olduğu çok belli kaldırrmalın hemen bunu admin böyle bir resmi nasıl koyarsın resmen dalga geçilmek için yapılmış resim kaldır hemen o resmi

  172. ATATÜRKÇÜ GENÇLİK avatarı
    ATATÜRKÇÜ GENÇLİK

    ATATÜRK 'ÜN PLAJ FOTOĞRAFLARINI YAYINLAYACAĞINIZA NASIL BİR DAHİ OLDUĞUNU BU ÜLKE İÇİN NELER YAPTIĞINI YAYINLAYIN….

  173. atatürkçü avatarı
    atatürkçü

    O en üstteki atatürk fotoğrafını kaldır remen kadın bacağı lan onlar siteni ihbar ederim kapatırlar

  174. AYŞE avatarı
    AYŞE

    ATATÜRK BÖLE ATATÜRKSE HİÇ OLMAZ OLAYDI SANKİ DÜNYAYI KURTARAN O ASIL BİZİ BU GÜNLERE GETİREN ATALARIMIZ ATATÜRKÜN BUNLA HİÇ Bİ ALAKASI YOK ENVER PAŞAYI SARIKAMIŞA YOLLAYIP O KADAR ASKERİ ŞEHİT ETTİREN ATATÜRKTÜ ASIL DÜNYAYI ATATÜRK DEĞİL İSMET İNÖNÜ KURTARDI
    ATATÜRKLE İSMET İNÖNÜ BİRSE MADEM ATATÜRKE HAKARET EDİNCE ÖLDÜRÜLÜYO AMA İSMET İNÖNÜYE HAKARET EDİNCE HİÇ BİŞİ OLMUYO SADECE ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLİYOLAR O KADAR MEHMETÇİKLARİMİZLE İSMET İNÖNÜYÜ HİÇ DİKKATE ALAN YOK ASIL O ALMAN HAYRANI OLAN ENVER PAŞAYLA ATATÜRK BİR

  175. ATATÜRKÇÜYÜZ ! avatarı
    ATATÜRKÇÜYÜZ !

    o fotoğraf montaj!! kaldırrrınn onuu :@ yazııkk size ya bi de bu topraklarda yasıyorsunuz..siz daha emeğe saygı duymayı bilmiyorsunuz.. o din karsıtı dediğiniz adam sizin soyunuzdan gelen dedelerinizle beraber savaştı. O YÜCE TÜRK'ün aile yaşamı bile olmadı. hepsi bu vatan içindi. hiç mi okulda tarih dersi dinlemediniz. peygamber mi örnek alacaksınız yoksa atatürkü mü diyorsunuz.. yazık be! kuran-ı kerim okumadın mı kim peygamber efendimizle bir tutulabilir ki. ne olmus bira içtiyse ne olmus rakı içtiyse.. kime zarar verdi ha.. ama siz islamı kullanarak dine zarar veriyorsunuz. koz olarak kullanmayın dini. ATATÜRK MÜSLÜMANDI..din karsıtı değildi. laik olmamızı istiyordu sadece dinsiz olmamızı değil ! Atatürk'ü bilmemek vatan hainiliktir ! bunu böyle bilin. büyük düşünün artık. ATATÜRKÜ sevmiyorsanız bile saygı duyun. onun emeklerini kimse ödeyemez. bastığın toprakta onun emrinde hareket eden Türk askerinin kanı var unutma!

  176. kadir1 avatarı

    bırakın bu ne rezalet ya açı maçı boş admin çocukmu kandırıon o adam biz için hayatına hiçe saymış biraz saygınız olsa çokmu

  177. atatürk avatarı
    atatürk

    atatürk ne iyi insanmış

  178. tigin avatarı
    tigin

    eyer bugün atama laf edeni bilir görürsem dilini ve canını sökeri yerinden düşünmeden ona göre beyler bunu yapıcagımada allah şahit olsun

  179. kaldır şunu admin avatarı
    kaldır şunu admin

    admin senin fotonu çekipte fotomontaj koyup yayınlasalar hoşuna gidermiydi admin bozuntumusun nesin kaldır şu resmi ne biçim bi türk gencisin atana sahip çık şuan dünyanın heryerinden bu resmi görüyorlar fotomontaj oldugunu bilmiyorlar hiç sen görüyormusun baska ülkelerin devletlerin ingiltere abd fransız ve baska ülkelerin liderlerini böle fotomontajlayıp koyup sorada bu aslıdır demişlermi bi bak bakalım kimse sen gibi atasını böle fotomontaj olarak resmini koyupta küçük düşürmemiştir ve sen gibi türk milletini küçük düşürmemiştir bütün dünyanın gözünde yazıklar olsun sen gibi asil türk geçligine başka fotosu yokmuş gibi bu fotomontajlarını koymuşsun yazıklar olsun…..!!!!!!!!!!!!!!!!!

  180. BozkurT avatarı
    BozkurT

    Bu vatanın gençleri hala vatanını koruyor size çok teşekkür ederim işte TÜRK MİLLETİ. Mesajları okursanız çoğu fotoğrafın fotomontaj olduğu konusunda hemfikir. Çoğu vatanına sahip çıkmış diğerlerine hiçbirşey diyemiyorum. İhanetten başka birşey değil "berk"e katılıyorum.

  181. gülsün avatarı
    gülsün

    gerçekten eğer Atatürk ' ün resmini sitene koymaksa amacın böyle fotomontaj ya da değil gibi tartışılacak bir resim koymazdın… amacın belli!!

    Dünyanın kabul ettiği bir Türk Lideri 'yle TÜRK topraklarında yaşayan genç içki içmiş diyerek dalga geçiyor..pes doğrusu…

    ATAMMM SEN KALK BEN YATAM.. ama senin görmek istediğin Türk Gençliği böyle değildi..evet bu sözleri duymak yerine belki de ölmeyi tercih ederdin..

    hepimiz öyle değiliz ama ATAMM.. bnde gencim ve yaptıklarınla gurur duyuyorum……..
    gülsün yılmaz..

  182. kemalist avatarı
    kemalist

    admin bu resimde bu kadar iddaacı olmanı anlıyamıyorum bir tane atamız vardı az saygılı olun bu şekilde uyduruk resimleri neden koyarsınız anlamam ki kaldır şu resmi

  183. srkn avatarı
    srkn

    ey benim cahil gençliğim. fotoğraflar montaj değil onu söyleyeim önce. atanızı bu kadar seviyor olsaydınız araştırır bakardınız. bacakları ince çıkmış olabilir bu fotoğrafın çekiş açısından kaynaklanmıştır ki bacakları incede olabilirdi bu onun ne kadar büyük bir lider lduğunu değiştirmez. ayağında kadın sandaleti var diyen cahil cühela arkadaşım bundan 70 sene önce erkeklerin giydiği sandaletler maalesef bu şekildeydi ve modaydı. hatta erkekler 1800 lü yıllarda topuklu ayakkabılar giyiyorlardı habrin olsun. ne kadar şekilci bir milletizki insanların tiplerine fotoğraflarına takılıyoruz. onların düşünceleri yaptıkları başardıkları değil sadece bacağı ince çıkmış koca komutan böye fotoğraf çektirimi yok bunlar bayan sandaleti gii aptal yorumlar görüyorum. işte atatürkün emanet ettiği gençlik yazık size yazık

  184. mert avatarı
    mert

    lan eğer o beğenmediğiniz ATATÜRK olmasaydı siz de olmazdınız lan siz kendinize bakın ATAM'A da laf etmeyin!!!
    siz beğenmiyo olabilirsiniz ama onu sevenlere saygınız olsun!!!

  185. bir dost avatarı

    berbat olmuş mustafa kemal atatürk e bunun yapılması yanlışberbattttttttt

  186. GErçekci avatarı
    GErçekci

    REsim hiç hoş olmasada şu bır gerçekki montaj deildir Arkadaşlar ben fotoshopla ilgilenen birisi olarak çok dikkatli inceledim ama montaj değil ayrıca bu resim resmi sitelerde de var adminin üstüne bu kadar gelmeyın iyi günler

  187. handan avatarı
    handan

    arkadaşlar atatürk hakkında olur olmaz şeyler yazılmış.ama şu çok dikkatimi çekti öğretmenler neden atatürkü örnek alın diyorlar hadi biralar…falan filan.bak arkadaşım öğretmenler atatürkü örnek alın dediyse kötü alışkanlıkları da alın demiyor.onun inkılapçı ruhunu,başarılarını,azmini,önderliğini…alın diyor.bugün batıyı örnek alıyorsak birebir herşeyini örnek alamayız bu taklitçiliktir ama bizlere faydalı olanı almalıyız.hem atatürk içki sigara kullanmışsa size ne insanların özel hayatına neden müdahale ediyorsunuz.siz,ülkenize kazandırdıklarını türk milletine nasıl faydalı olduğuna bakın.yabancılar bile atatürk gibi olmak diye atasözü kullanıyorlar ne yazıkki biz türkler yermekten başka hiçbir şey bilmiyoruz yazık bize….

  188. emre avatarı
    emre

    savcılığa suç duyurusunda bulunucam. yakında görüşürüz seninle.

  189. ATATÜRKÇÜ GENCLİQ avatarı
    ATATÜRKÇÜ GENCLİQ

    ATAMIZA YAPILAN SAYGISIZLIGA GÖZ YUMAMAYIZ..TÜRK GENCLERİ..!!! BU SİTE DEKİ RESİM ACİLEN KALRILMAZSA SİKAYET DİLEKCEMİ VERECEĞİM….SEREFSİZLER…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANANIZIN RESMİNİ DE BÖYLE CEKİP KOYSUNLAR BAKALIM HOSUNA GİDİORMU …İTLE KÖPEKLE URASCAK VAKTİM OSLAYDI VETERİNER OLUR..SENİ TEDAVİ ED ERİM..!!

  190. DOBRA DOBRA avatarı
    DOBRA DOBRA

    dinmişş sen atamızın önderlik ruhunu örnek alsana bir savaş çıksa ateşe düşen eteklerin tutuşur o savaşki çok yakında bu sefer sizi kurtaracak bira icen bir adam olmuyacak.ben o adamın yerinde olsam bira deil ot bile icerdim.yanımda en yakınlarım goz gore ölüyor.hangi psikoloji dayanır.senin peygamberin nedense dinde zorlama yok dedi ama kılıncından kan eksik olmadı.neyse derin mevzular.siz istediginiz kadar laf edin o adam hic bisey kaybetmedi.olan turkiyeye olacak basımızdaki hacı hocalar sayesinde.yakında cennetliyiz merak etmeyin.sanki oraya gitti bizim nurlu başkan:P

  191. ibrahim oguz avatarı
    ibrahim oguz

    atamızın sesi de inceydi ne olmuş yani… o da bir insan dı sonuçta…biz fikirlerine odaklanmalıyız bedenine değil…

  192. Bozkurt-Reis avatarı
    Bozkurt-Reis

    hangi şerefsiz yaptı len bu fotoğrafı bunu yapam atatürkçü deildir cCc Bozkurt cCc reis bunu yapanlar vatana ihanet demekttit türkiye türklerindir ya sev ya terket

  193. şeyma avatarı
    şeyma

    lütfen birbirimize hakaret etmeyelim herkes kendi ayıplarını örtsün herkesi ALLAH biliyor kimseyi yargılamak biz acizlere düşmez herkes kendi düşüncelerini uygular ve bunun için suçlanamaz

  194. seybar avatarı
    seybar

    kimileri atatürk savaş halindeyken böyle nasıl bir poz verir diyor.eskilere gidin bakalım atatürk, türkiye savaş zamanın da cok kötü bir durumdayken atatürk masasında dansöz oynatıp cumhuriyeti böyle hayal ediyorum demiştir hatırlatırım

  195. serra avatarı
    serra

    foto montaj oldğu okadaR BElliki!!!!!

  196. N-JOY avatarı
    N-JOY

    qüzel olmuş ama renklendirilmesiyle daha kötü olmuş siyah-beyaz daha quzel ve gerçekçi..şu anda elştiremem ama amaçları ATATÜRK ü zayıf veya kötü bi halde göstermekse ne diyebilirim kendi saygısızlıkları

  197. Tuğçe_GecePerisi avatarı

    Bu fotoğraf ne ya:S Kaldırın şunu! ayrıca size öğretmenlerniz Atatürk ün içki içmesini örnek alın demiyor, onun vatanseverliğini örnek alın diyor ama beyinsizlerin söylediğine bak! Atatürk olmasaydı şu an kim bilir handi devletin içindeydiniz…
    Siz Allah sevgisiyle Atatürkü sevmyi birbirinden ayıramıyorsunuz k. bakmayın Allahı seven Atamızı sevemez diyorsunuz resmen bu resmen saçmalık! Allak sevgisi,Allah inancı Allah ile kul arasındadır kimse giremez..Ama Atatürk sevgisi de GERÇEK TÜRKLERDEDİR! Türk dediğin insanda bağımsızlık duygusu olur, vatan sevgisi olur,ATATÜRK sevgisi olur.. Gidin şu saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayn!

    Şu fotoyu da kaldırın !

  198.  avatarı
    Anonim

    arkadaslar banada resim orjinal gibi geldi ama eğer işin iiçinde fotomontaj varsa bu büyük bir ayıptır:@

  199. Hakan Ataman avatarı
    Hakan Ataman

    Atatürk e bakışınız değişsin artık. O da bir insandı, erkekti, bu devletin bir vatandaşıydı. Kalıplaştırılan askeri yönünün dışında birçok spor dalında başarıları vardır. Evet o da yüzmeyi seviyordu. Hatta bu fotoğrafın çekildiği gün manevi evladıyla denize giriyordu. O'nu kendinize uzak gördükçe Atatürk putlaşacaktır..

  200. MozzLife_The_Da avatarı

    ya abiicimm her kafadan bi ses çıkıyo. bn 15 yaşndayımm ve bana okuldaa ulu önderiminn başarıları anlatılıyor. onunn muhteşemliğii. burda uyduruk bi konu hakkında konuşuyosunuz kimi şu tarihte çekildi bu fotoğraf gerçektir,kimii bu fotoğraf montajtır die şeyler sölüyoor.
    Ya işiniz gücünüz yok mu o kadarr öğrenmek istiyosan bu fotonun grçekliğnii açç aaraştırr kaynakları kullan burdaa polemiğe girmene gerek yokk.,
    eğer yararlıı bşeyler yapmak istiyosann git tarihini araştırr. burda bişeyler zırvalamaa .
    UNUTMAYın ki buu VATAn kolay kolay kazanılmadı bu fotoğrafınn montaj olup olmadığını bilmiyorumm göz aaçısıylaa ölçülemez buu fotoğraf. araştırıcamm . bilmeden konuşmakk doğru değil yani. şimdi rica ediyorumm saçma sapan yorumlar yazmayın. ayrıca unutmayın kii Atatürk^lee dalga gecenn bi insan da nankörlük abidesidir:) ALLAh iyilik versn ßß

  201. ankara emliyet avatarı
    ankara emliyet

    bu foto montajdır bu resmi kim eklemiş ise hakkında bir işlem yapılmadan kaldırılsın.

    1. tirrik avatarı
      tirrik

      yapsana yasal işlem Allah aşkına yap 😀 daha emliyet yazmış ya emniyet olcak o kamil 😀

  202. Deniz avatarı
    Deniz

    bu resmin bence hemen kaldırılması gerekiyo atamıza saygısızlıktan başka hiç birşey değil.bence o kadar asil resmi dururken bu resmi koymak biraz terbiyesizliğe ve saygısızlığa kçmış.

  203. Ata avatarı
    Ata

    ulan allah belanızı versin bunu da mı yaptınız be yazıklar olsun size siz kalleşsiziz!!!:@

  204. Bursalı avatarı
    Bursalı

    Sen kim oluyosunda Ulu onder ATATURK gibi tum dunyadaki cocukların ornek aldıgı birini bu gereksiz fotografla akıllarına kazıyosun. senin annen baban sana hic vicdan nedir ogretmedımı!! Dogdogundan beri vatanı ıcın canını hıc dusunmeden ortaya koymus, senin bu topraklarda esir olarak degıl bagımsız olarak yasamanı saglamıs bir adamın arkasından bu resmi nasıl yayımlayabiliyosun? Sen niye ATATURK gibi, yıkılmakta olan ve hıc ordusu kalmamıs bir ulkeyi bircok ulkeyle savasarak 4 senede bagımsızlıgına kavusturmus bir adamın resmını buraya koyuyorsun, koyman yanlıs ama koyucaksanda bu nıye ATATURK? nıye 30 senedir bır inek sürüsü bile olmayan bu pkkyı ulkeden atamamıs adamların resmını koymuosun? niye?

  205. !!!!! avatarı
    !!!!!

    admın benım kım olduumun onemı yok ama sana sadece sunu soyluyorum eyer yarın sabah saat 7.00'a kadar bu resım bu sıteden kalkmazsan sana yemın ederım kı (evvela asla yalan solemeyız bız) senin once masum olmasına bakmaksızın annenı bulurum, kacırırım ve onu ancak gazeteler de bulursun gömülü ceset bulun du die o da kim bilir kac sene sonra. Bu olayı daha sonra tanıdıgın herkese yaparım en son senı bılgısayar ekranıyla oldururum. Sana yemın ederım benı sakın deneme. Bunları yaparım ve daha sonra bana kımse bı sey dıyemez secım senın ATATURK bızler ıcın cok onemlıdır!!! ıstıosan su an gıt benı polıse ver bı sey farketmez yınede senı asıretten vuracak adam cok olur!!

  206. ismi yok avatarı
    ismi yok

    1-zaten 29 MAYIS 1936 tarihinde Atatürk harp akademisi tatbikakındaydı. admin bu fotoğrafı kaldır hiç ama hiç hoş değil.Bu foto bariz fotomontaj ya.

  207. atatürkçü liduya avatarı
    atatürkçü liduya

    allah belanızı versin adam denize smokinle girmez ya…

  208. Adnan avatarı
    Adnan

    neyzen tevfikin dediğği gibi

    Sen anandan yine çıkardın amma
    Baban kimdi bilemezdin şerefsiz (resmi koyan)

  209. ataürkçü avatarı
    ataürkçü

    bu ne resim terbiysizler attürk olmasaydı siz bugünlerde olmazdınız

  210. baby face avatarı
    baby face

    siz atatürk'ü eleştireceğinize kendikendinizi eleştirin birde..!SEN KİMSİN?_SEN BU ÜLKE İÇİN NELER YAPTIN VEYA YAPIYORSUN DAHA ÇOĞUNUZ TÜRKÇEYİ BİLE DÜZGÜN KULLANAMAZKEN GELMİŞ BURDA ATATÜRK'Ü MÜ YARGILIOSUNUZ..!ADAM OLUN AZCIK ADAMMM..!BU ÜLKEYE SİZİN GİBİLER LAZIM DEĞİL..!BİZE ADAM GİBİ ADAM LAZIM ATATÜRK GİBİ ADAM LAZIM..!!

  211. FOTOMONTAJ DİYENLERE avatarı
    FOTOMONTAJ DİYENLERE

    ARKADAŞIM ADMİNE NEDEN KIZIYOSUNUZ ADAM AÇIK AÇIK YAZMIŞ FOTOYU NERDEN ALDIĞINI ARAŞTIRIN FOTOMONTAJMI DEĞİLMİ GÖRÜN OTURDUĞUNUZ YERDEN ADAMA Bİ DOLU LAF EDİYONUZ HA FOTOMONTAJ İSE TAMAM SÖYLEYİN AMA DEĞİL İSE DE ONA GÖRE YORUM YAPIN "GERÇEK OLSA BİLE BÖYLE BİR FOTOYU YAYINLAMAK DOĞRU DEĞİL DİYENLER VAR" BUNA TAMAMEN KARŞI ÇIKIYORUM ATATÜRK NE YAPTIĞINI BİLEN BİR İNSANDI BÖYLE POZ VERMİŞ SE BÖYLE GÖRÜNMEK İSTEDİĞİNDENDİR YOKSA ATANIN GÖRÜNDÜĞÜNDEN FARKLI OLDUĞU SONUCU ÇIKAR ORTAYA Kİ BUDA ÇOK VAHİM VE ARAŞTIRILMASI GEREKEN BİR KONU OLUR

  212. CİHAN avatarı
    CİHAN

    YÜCE KURTARICI VE TÜRK'ÜN BÜYÜK ÖNDERİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E HAKARET VE AŞAĞILAMA YAPAN HER BEYİNSİZ SUSSUN. SADECE TARİHE BAKIN.SİZİN GİBİ BEYİNSİZ VE ÖRÜMCEK KAFALI P.CLER BİZİM İÇİMZDEKİ ATATÜRK SEVGİSİNİ BİTİREMEZ

    BÜYÜK KURTARICIYA SAYGILARMLA …

  213. devrim avatarı
    devrim

    bakıyorum da aa ne kadar modern ne var bunda diyen ve insan taklidi yapmak suretiyle buraya yorum yapan ve bu resmi koyan yaratığın bu yorumlardan sonra gık ı çıkmıyor..bu resim Atatürk'le dalga geçmeye çalışan bi beyinsizin videosunda dalga unsuru olarak kullanılmıştı insan olsan dikkat ederdin…aldığın nefesten utan ŞEREFSİZ!!!

  214. adanalı avatarı
    adanalı

    bunu yapanlara ben türk dememmmmmmmm madem bizim içimizden biri bunu atatürke yapıyor biz yok olmaya layığız hiç kimse demesin bunda bizim ne suçumuz var diye

  215. ---- avatarı
    —-

    Bu resim Atatürk'ün heryerde bulunan bir resmidir. Bunu yayınlamak Ata'mıza saygısızlık anlamına gelmez. Gayet modern bir insan olarak denize giriyor ne var bunda. Aşağılamak bu değildir.

  216. silentstorm avatarı
    silentstorm

    gayet yakışıklı çıkmış benim atam.keşke hala yaşıo olsaydı:(

  217. Atatürkçü Genç avatarı

    kesinlikle photoshop ben yanılmam ! bu yaptıkları harbiden ayıp ya atamız ülkemizi kurmuş bizlerin buralara kadar gelmesini sağlamış bu resimi yapanlara YAZIKLAR OLSUN ! Sadece bunu söylüyorum !!!

  218. Devrimci avatarı
    Devrimci

    Beyler farkında olmadan eleştirisini yaptığınız, larşı koyduğunuz yobaz kesimin sözcülüğünü yapıyorsunuz..Resim orjinaldir Atamızın Florya sahillerinde gelişigüzel çekilmiş bir fotografıdır , mono-tone çekilmiştir.Sonradan bilgisayarda renklendirilmiştir.Yanlız burda şöyle bir nokta var, burada tartışan, birbirine hakaretler savuran insanların hepsi Atatürk'ü sevdiğini, savunduğunu düşünüyor.Kimileri bardağın boş kimi ise dolu tarafına bakıyor.Fikirler aynı ama nedense kavga ediliyor ve terbiyesizleşiliyor.Bu fotogfanı buraya koyan Admin'in bunu kötü niyetle yaptığını sanmıyorum.Amacı Mustafa Kemal'in ne kadar modern ve örnek bir insan olduğunu göstermek.Ne var yani sizde denize gidiyorsunuz ve gayet normal bir şekilde tatilinizin fotografını çekiyorsunuz.Çoğumuzun tatil yaparken mayoyla yada şortla çekilmiş fotograflarımız vardır.Neden Atamızında olmasın.Bunda ayıpılanacak yada hakaret edecek bir şey yok.Modern dünyanın insanı Atatürk'ten, millete örnek olacak bir davranıştır.Bence tartışmaya hiç gerek yok söylenebilecek tek şey teşekkürler ve emeğine sağlık olmalıdır…

  219. Gökbey23 avatarı

    %100 Photoshop her türlü iddaaya girerim.Kardeş sende adam gibi kaldır milleti çatıştırma hit için.2-3lira para için sorun paraysa gerçekten verebilirim.Yeterki bu saygısızlığı,ihaneti,yediği kapa sıçma olayını kaldır.Kaldırmazsan gine senin bileceğin iş.
    Hadi Allaha emanet ol.

  220. aybegüm avatarı
    aybegüm

    foto gerçekten fotomontas deil öğretmenimizde dedi atatürk zaman zaman gezmeyede zaman ayırırdı

  221. emre avatarı
    emre

    bu yapan kişi kendisine türküm diyosa onun bütün türkiye …

  222. Mehmet Emin Yıldırım avatarı
    Mehmet Emin Yıldırım

    senn Allah belanı versin enis eryılmazmsın nesin bunun için ceza çekersin inş ….

  223. Murat Şahin avatarı
    Murat Şahin

    BU FOTOĞRAF GOOGLE'YA ATATÜRK YAZILDIĞINDA İLK ÇIKAN FOTOĞRAFTIR. SADECE RENKLENDİRİLMESİ YAPILMIŞTIR.ORJİNALİ ANITKABİR MÜZESİNDE BULUNMAKTADIR ZATEN FOTOMONTAJ FALAN DEİL KENDİ KAFANIZDAN RESMİ İĞRENÇLEŞTİRMEYİN GAYET GÜZEL BİR RESİM

  224. Berkay avatarı
    Berkay

    resim Atatürk sitelerinden alınmıştır diosun ama o siteler Atatürk'ün resm isitesi mi?Bence %100 fotomontaj.Ayrıca ülkeyi şeriata çevirmek isteyenlere sesleniyorum bugün hangi ülke şeriat içinde mutlu ve huzurlu?Hepsinde dini görüşlerden dolayı savaşlar var bizde böylemi olalım?Hepimiz müslümanız ve herkes kendi içinde Allah'la bağlıdır başkaları aracılığıyla değil!

  225. fatma avatarı
    fatma

    atatürk'ün böyle bir resmi yoktur.resmen aşağılamak için yapılmış bi fotomontaj.bu siteyede girmezdim ama sırf bu resmi kaldırtmak için girdim.bunu koyanda şerefsizdir.kaldırın bu resmi.

  226. MELEK avatarı
    MELEK

    kaLdır Şu Resmi Arkadşım Yhaa Resmen PhotoShop Bu Resim Farkında değiLmisin Madem Bi Halt Yapacan Atatürkün Onca Güzel Resmi Varken Neden Böyle Bi Resim . Ne Biçim Türksünüz Yaw Siz. Resim Fake . Yapanlara Yer Verenlere Ceza Verilecek . Salak Salak iŞLerLe Muhattap oLacagınıza Biraz Araştırın … Admin oLan Arkadaşım Biraz Zeki oL . Atatürk Arşiwlerinde Böle Bi Resim Varmı Yokmu İyi Bak . Yoksa BU Resim SoN ZamanLarda Çıkan Birşeymi Doğru Düzgün Araştır Öyle Yer Ver …… Bu Resmi Yapanların Allah Belasını Versin.

  227. sezer avatarı
    sezer

    ark demiş tanrı danda mı korkmassın ne yani peygamber mi ? aklınızı başınıza alın o zaman bizim fatih sultan mehmet e tapmamız lazım selçuklularada

  228. kriegthor avatarı
    kriegthor

    millet resimin orjinalliği doğru ama siyah beyaz biçimde sergilensin bari renklisi GERÇEKTEN ATATÜRKE YAKIŞMAYACAK CİNSTEN YORUMLARA SEBEP OLUYO. admin duy sesimi sadevce siyah beyaz olsun

  229. kriegthor avatarı
    kriegthor

    millet bu arada söylemeyi unuttum bende önceden kaldırlsın diordm ama orjinal olduğunu örendm ama renklisinin hala kaldırılmasını talep ediyorum. orjinali kalabilir. ama sunuda söylüyorum renklisinde BARİZ BİR FOTOMONTAJ VAR. siyah beyazında yok. fark acık zaten. sevgili admin bunca insanı kırmada kaldır su renkliyi. orjinali kalsın. ama renkliyi kaldır lütfen bunca insanın senn içn bi değeri yok mu ne güzel bir iş yapmışsın bir tane daha yapta kaldır o rezil renkli fotomontajlı fotoyu sadece orjinali siyah beyazı kalsın.
    admin duy sesimi!

  230. Nubreed avatarı
    Nubreed

    Kaldırın bu resmi…Atatürk böyle bakmıyordu şöyle bakıyordu…Atatürk'ün burnu bu resimde çok büyük olmuş…blablabla…Atatürk'ü korumak yerine onu düşüncelerini koruyun yeter…onun gibi cesur olun…cesur olabilmek için okumanız lazım…bilgi sahibi olmanız lazım…kişiliğinizi pekiştirin…sırf görüntüden ibaret olmayın…insanlar size gerçek anlamda saygı duysun…

  231. HAKKI ATA avatarı
    HAKKI ATA

    ARKADAŞLAR ATATÜRK GİBİ BİR İNSAN ŞİMDİYE KADAR GELMEDİ İNGLİZ Bİ GAZETECİ ONUN GİBİ BİR İNSAN DÜNYAYA 1000 YILDA 1GELİR DEMİŞ, 26 SENE CEPHEDE ASKERLERLE BERBER SAVAŞTI HANGİ LİDER
    YADA BAŞBAKAN YADA CUMHUR BAŞKANI 26 SEN CEPHEDE SAVAŞIP ORDAN BAŞA GECMİŞ.
    O RESME GELİNCE ATATÜRKÜ KARALAMAK İCİN YAPILAN BİR FOTO MONTAŞDIR.
    ONUN YERİ DOLDURULAMAZ DOLDURAMAZLARDA RUHU ŞAD İCİN DE YATSIN.
    ŞUAN Kİ TÜRKİYENİN HALİNİ GORSE KAHRINDAN HICKIRA HICKIRA AGLAR.
    O SAVAŞIN ARDINDAN BİLE O YIKIK HARABE BİR KENTİ YENİDEN YARATTI
    VE HİC BİR DEVLETTEN 5 KURUŞ ALMADAN YAPTI BUNU VE ŞUAN İMF DÜNYA KADAR BORCUMUZ VAR.
    HERGECEN GÜNDE ARTIYOR YARIN BU BORCA KARŞI KÜRTLERE HAKTANIYIN ONLARA TOPRAK VERİN
    DERSE NE YAPCAZ PKK DESDEKLEYEN DEVLETLERİDE BİLİYORUM PKK BİTİRMEK İCİN
    YAPILACAK ŞEY O DEVLETLERİ SIKMAKTIR DESTEKLERİNİ ENGELLEMEK LASIM. YOKSA BU PKK BİTMEZ.

  232. fahri avatarı
    fahri

    Fotoğraf orjinal olsun yada olmasın fotoğrafın ne ifade ettiğini herkes anlayabilir . Anlıyorda ve fotoğrafta kimin emeği geçtiyse … tabi ona emek denirse

  233. Napcan?! avatarı
    Napcan?!

    Şu resimleri kaldırır mısınız lütfen!? Bal gibi de fotomontaj ve bu Atatürk'e karşı bir saygısızlık…..Sizi kınıyorum!

  234. CİCİ KIZ avatarı
    CİCİ KIZ

    BİZİM MİLLETİMİZ BOMBOŞ İŞLER PEŞİNDE SAÇMA SAPAN İŞLERLE UGRAŞIYORUZ KİMSENİN GÖZÜ ADAM OLMAKTA DEĞİL AYIP AYIP BENCE BU REZALET RESMİ YAPANLAR UTANSIN BENCE:@:@:@

  235. SANANE avatarı
    SANANE

    GAMZE SENİN BABAN BELLİ DEĞİL SNIRIM ULEN O…
    SENEİN BACAKLAREINDA AYNI ANANA BENZİYOR…..

  236. zehra avatarı
    zehra

    atatürkü yüreyimizde taşılayalım

  237. qurbaa avatarı
    qurbaa

    bu sayqısızlıqı yapanların asılması lazım….!fotomontaj olduqu apaçık ortada bunu yapanları şiddetle kınıyorum kaldırmazlarsa da şikayette bulunucam…..!

  238. sdsaf avatarı
    sdsaf

    Ulan bur resmi yapanın ………. dan gireyim ……………….. çıkayım tamam mı.Sizin gibi milletin ulan.Atatürk olmasa siz nah yaşardınız ulan itler

  239. Türk avatarı
    Türk

    Burası Türkün ülkesi ne arabın nede avrupalının Atatürkün kurduğu Bir Türkiye gerisi düşünülemez… bu fotoğraflar gerçek ve hiçte kötü değil bu resimlere bakıp Atatürkü aşağlamaya çalışan gerizekalılar lan sizin plajda yatarken resimleriniz yokmu Atatürkte bir insandı gayet normal resimler.dinci beyinsiz orospuevlatları din kişi ile yaratıcı arasındadır ne başkasını ilgilendirir nede başkası bir kimsenin dinine karışabilir,istediğiniz kadar osurun bu ülke hiçbirzaman din ülkesi olmayacaktır herşey kötüye gitse dahi en sonunda bir Atatürk daha çıkar hepinizin kellesi gider…Türkiye Türklerindir..

  240. allah belanı versin allah seni kahretsin avatarı
    allah belanı versin allah seni kahretsin

    allah belanı versin allahseni kahretsin atatürkke yaptığın sana girsin yaaarrrrr (salak cocuk…)

  241. Arif avatarı
    Arif

    kaldırın şu resmi nasıl bir insansın türksün şerefsizliğe lüzüm yok..

    Yapanda değil yayınlayanda suç…

  242. m.k.atatürk avatarı
    m.k.atatürk

    bu nasıl bir resim sizi web hattına şikayet edecem

    1. zeynep avatarı

      bu resim gercektende ataya utanç verici

  243. iLteeR avatarı
    iLteeR

    Atatürk'ün lehine savunanlar veya savunmayanlar. O küfredenler bir kere ne Atatürk'ün yolunda ne de insanlığın. Bir kere karşıdakine karşı saygıyı öğrenmelsiniz ki sizinle muhabbet edelim, tartışalım. Atatürk olmamış olsa, neler olucaktı biraz düşünün. Önce Atatürk'ü tanıyın. Sonra burda yorumunuzu yapın. Önce insan gibi konuşmayı öğreninki, sizinle konuşabilelim.

  244. iLteeR avatarı
    iLteeR

    Resim gerçek ya da photosop. Resimden ziyade Paşa'nın dediklerini iyi okuyun. Özetlersek eğer halkın istemediği birşeyi devlet, iktidar, meclis, hükümet, mahkemeler herhangi bir üst kurul yapıyorsa halkın buna zamanında karşı çıkması gerekir. Bu devleti halk yönetiyor. Elalemin dincileri değil. Nerde lâik ? Çok az kaldı şeriat gelicek. Nerde Atatürkçüler ? Biraz teşkilatlanın da devleti kurtaralım. Neden ergenekon davası var ? Neden albaylar, yarbaylar içeri alınıyo ? Onlar hiç düşünmedimi bu devleti ? Düşündüklerinden içerdeler. Belki onlarda devleti sömürücekti ama halkın duygularıyla sömürmezler. Bu Dünya'ya bir daha Atatürk gelmez. Ama biz yaşatmalıyız.. Tek çözüm Askeriyenin durumu elden geçirmesi..

  245. Berilllll avatarı
    Berilllll

    ya ne kadar basit düşünen insanlar var. Atatürke yok içki içmiş yok şunu yapmış yok bunu yapmış diyorsunuz.siz onun bize yaptıklarına bakacaksınız. hiçbir ülkede önderlerinin içkisi, sigarası konuşulmaz ve konuşanıda ayıplarlar. nedense bizim ülkemizde karalamak herşey yapılıyor. insanların dinin sorgulamak kimseye düşmez.içki içti diye cehennete-cehenneme gidecek demek de kimsenin haddine düşmez. bu ülkede dindarım diye geçinen ne dinciler gördük.kaldıki eğer Atatürk olmasa acaba bu ülkede ingilizler, ruslar… vs. bize müslümanlığı yaşatırlarmıydı? bulunduğumuz duruma şükredip, Atatürk'e teşekkür etmeliyiz. insan gibi yaşıyorsak, bunu, ona borçluyuz.

  246. CUMHURİYET GENÇLİĞİ avatarı
    CUMHURİYET GENÇLİĞİ

    ADMİN DENEN GAY OĞLU GAY SEN ATATÜRKÇÜ'LERİ SİNİRLENDİRECEĞİNİ ZANNEDİP O PİS KIÇININ TAVANA MI ERECEĞİNİ ZANNETTİN BİZİ BÖYLE FOTOMONTAJ RESİMLERLE YILDIRACAĞINI ZANNETME KOSKOCA ATATÜRK CUMHURİYETİNİ SİZİN GİBİ ŞERİATÇI PİSLİKLER YIKAMAYACAK ! PİS ŞERİATÇI PİSLİK .BÖYLE ÇATIIR ÇATIR ÇATLIYORSUNUZ DAHA ÇOK ÇATLAYACAKSINIZ . BÖYLE FOTOMONTAJ BİR RESMİ KOYMAKLA ELİNE NE GEÇTİ Kİ SÜLALENE VE KENDİNE KÜFÜR DUYMAKTAN BAŞKA SALAK! DENYO !SENİN GİBİLERİN YERİ ARABİSTAN VE İRAN ANANI DA AL GİT ORAYA MİLİTAN DENEN GAY %47LER DE GEÇER GİDER KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER . ATATÜRK'ÜMÜZÜN EMANETİNİ SİZİN GİBİ ŞERİATÇI PİSLİKLERİN ELİNE BIRAKMIYACAĞIZ

  247. gamze avatarı

    bence resmi iğrenç ayıp yh bizim atamız yuh size hiç komik deil bence ne saçma ben atamı seviyorum.

  248. Onur avatarı
    Onur

    "google"da Atatürk diye arama yaptığınızda ilk çıkan fotoğraflardan biri bu ve böyle olması hiç hoş durmuyor ne kadar orjinal olsa da kaldırmanızı rica ediyorum ayrıca "Bursa Nutku" ile bu fotoğraf ne alaka yani ben bunu bir ülkenin liderine yapılan saygısızlık olarak görüyorum. Madem kötü bir amacınız yok gidin Bursadaki evinin fotoğrafını koyun. Ayrıca yazdığınız yazıdaki kişisel yorumlarınızdan ve imalarınızdan da Atatürk'ü pek sevmediğinizi hissettim, olabilir, ancak biraz saygı, demokrasiden bahsediyorsunuz ama bu kadar tepkiye karşı duyarsızlıkta pes dedirtiyor..

  249. buse avatarı

    allah blenızı vrsin aptallar ayp be ayıp atatürk e yapılırmı bunu yapan tam bi p.ç

  250. vtnmm avatarı
    vtnmm

    allah sizin belesını versin yapanında bu siteye koyanında tövbesi geçersiz z atatürk bu ülkeyi kurtarmasaydı şuan bunu yapacak güçteymiydiyiniz allah sizin bin belanızı versin .r…….. f…….

  251. Ersin avatarı

    admin böyle resimler yükleyerek ortalığı kızıştırıp bi link verip oraya hit yağdırıyorsun atatürkü niye kullanıyorsun kendi amaçlarına yazık ya…Sayfan atatürk yazınca 2. resimde çıkıyor googlede tam indexliyecek resmi bulmuş :S modern falan diyosun ama hoş durmuyo sanki alay eder gibi..

  252. !!! avatarı
    !!!

    Admin gercekten bir Atatürk cü olsa biraz burda yazan Atatürk cülere kulak verirsin ve bu resimi kaldirirsin burdan. fotomontajmi degilmi bilmiyorum ama yinede hic hos bir resim degil. bir arkadasin burda yazdigi gibi googleye Atatürk yazinca 2. resim olarak cikiyor. Atamin binlerce daha güzel resimleri var 2. sirada cikmaya deger resimler. Emin degilim ama hasta oldugu zamanlar cekilmis bir resim olabilirmi ?

  253. atatük çü gençlik avatarı
    atatük çü gençlik

    bu rsım gercekkten hoş deyıl ATATÜRK Ü ne hale sokmussunuz orjınal dıyede kandırmayın kaldırın hemen türküm dıyenlere saygınız varsa

  254. […] şuradan okuyabileceğiniz 2007 de yazdığım , şaka maka 3 yıl olmuş ben blogu açalı bu yıl üçüncü yılımı kutlayayayım kendi kendime  ,  atatürkün bursa nutkunu konu alan yazım google da atatürk diye aratınca resimlerde  ilk sırada çıkıyor ve bakırköy plajında çekilen renklendirilmiş fotoğraf sevenini sevmeyenini herkesi ilginç bir şekilde kıl ediyor ve her hafta minimum 10 kişi bana güzel dileklerini iletiyor veya saydırıyor veya siteyi kapat yok hackleyecem gibi geyikler yapıyor du ama en sonunda olan olmuş ve beni telekominikasyon bakanlığına yani bilgi ihbar merkezine şikayet etmiş biri gerçekten takdir ettim boş boş yazmamış direkt şikayet etmiş. […]

  255. KILÇIK avatarı
    KILÇIK

    KOYCAK BAŞKRA RESİM BULUNAMADIMI BUNU PAYLAŞTINIZ.ÖZEL HAYAT DİYE BİŞEY YOKMU!

  256. !!! avatarı
    !!!

    sonunda kelimesile ne demek istiyorsun ??? bekledin yani ihbar edilmeyi??? zaten buraya seni ihbar edeceyim diye yazan kisiler gözünü korkutmak istiyorlar o resmi kaldir diye yaziyorlar…ben seni ihbar edeceksem sana ihbar edecemi haber vermeden gider ihbar ederim…

  257. atatürkçü avatarı
    atatürkçü

    admin sen hakkatten dengesizin birisin bugünleri atatürke borçlu oldugunu unutma tabi şimdikiler gibi türkiye topraklarını satmadı sen bugün rahat ve özgürce yaşıyorsun ama bu günler iyi günlerin sen ve senin gibi dengesizler bu devlete bölmeye çalışıyorlar ama amaçlarına ulaşamicaklar son osmanlı filmini izledinmi bilmiyorum ac izle ingilizlerin yaptıklarını ölemi olmasını istiyon oraya adam gibi resimler koy haysiyetsiz atatürkün canını verdigi topraklarda yasıyosun memnun degilsen çeker gidersin

  258. nesosi avatarı
    nesosi

    bu resmen türk halkına saygısızlık..resmin gerçek olduğuna inanmıyorum..bu fotomontaj!!!!!
    bunu anlamıcak kadar aptal değiliz..satılmış mahluklar!!!çobansız köyü buldunuz nasılsa!!!!!

  259. ahmet avatarı
    ahmet

    Ata'nın bu remini daha önce görmüştüm.. Ama binlerce resim içinden niçin bunu seçtiğinizi anlayamıyorum.. Kötü bir niyet çağırıştırıyor…

  260. EMRE YILMAZ avatarı
    EMRE YILMAZ

    BU SİTEYİ HAZIRLAYAN KARDEŞİME ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. GERÇEKLERİ CESURCA DİLE GETİRMİŞ. KARDEŞİM BİR SÖZÜ DAHA VAR BU ATATÜRK ÜN KURAN AYETLERİ HİÇ BİR ZAMAN BİZİM İDEALLERİMİZE HİTAP EDEMEZ DİYOR BU İSLAM KARŞITI VE KURAN İÇİN GÖKTEN İNDİĞİ SANILAN KİTAP DİYE HİTAP EDİYOR HEMDE TAMAMEN ORJİNAL KENDİ SESİYLE İSTEYENLER CAN DÜNDARIN MUSTAFA İSİNLİ FİLMİNİ İZLESİNLER, AÇIN ARTTIK GÖZLERİNİZİ ŞERİAT ALLAHIN KANUNLARIDIR NEYİN KARŞISINDA DURDUĞUNUZUN FARKINDAMISINIZ DEĞİL TÜRKİYEYİ İSTERSE TÜM DÜNYAYI KURTARSIN ALLAHIN KURANINA HAKARET EDEN ALLAHIN AYETLERİNİ GERİCİLİK OLARAK GÖRENDEN DAHA BEDBAHT KİM OLABİLİR. UYANIN ARTIK KEMALİSTLER…

    1. kemalist avatarı
      kemalist

      hay salak snn burda olmanı sağlayan adama neler dion mal.O islama karşı çıkmıyordu islama takılıp kendini,görüşlerini geliştiremeyenlere kızıyordu.Elbette hem müslüman olup hemde kendini geliştirebilirsin allahın öküzü

  261. elif aydoğan avatarı
    elif aydoğan

    salak mısınız siz yaa asalaklar hiç saygınız yok ATATÜRK'e.sizin gibi insan sizin gibi TÜRK olmaz olsun.sizin gibilerden utanıyoruz.basitsiniz.kendinizden haberiniz yok.önce kendinize saygı duymayı öğrenin be

  262. SAFA İLHAN avatarı
    SAFA İLHAN

    ATATÜRKÜ ELEŞTİRİEN KÖPEKLER BUGÜN ATATÜRK OLMASA İDİ ONUNUN BU ÇOCUĞUİDİNİZ KÖPEKLER ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLİS. İLHAN

  263. atürkcym avatarı
    atürkcym

    sn bttn olm ataya yapılcak şeymi bu???:(

  264. atürkcym avatarı
    atürkcym

    snin siteni kapatırcm gerekirse maffoldun sn pç kurusu allah belanı vrsn snn

  265. Merve Gök avatarı
    Merve Gök

    atatürkçü denilen …. sen kendini akıllı sanıyorsun atatürk öyle fotoğraf çektircek biri olmadığıı herkes bilir fotoğraf montaj saçmalayın lütfrn gamze haklı ayrıca atatürk aynaya tutarak cep telefıonunu profil alırdı ozaman :@@@ Gerizekalı mal atatürkçü senmiis n lam

  266. ayşe avatarı
    ayşe

    YA VALLA SİZ NE UTANMAZSINIZ YA …..
    O DALGA GEÇTİGİN ADAM SAYESİNDE O SICAK EVİNDE OTURUYON.O GÜZEL YİYCEKLERİ O GÜZEL KIYAFETLERİ O ADAM SAYESİNDE GİYİYON YİYON.VALLA NE DİYİM SİZ İYCE ÇIĞIRDAN CIKMIŞSINIZ.SİZE TEK SÖZÜM ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN..

  267. ayşe avatarı
    ayşe

    YA VALLA GÖRDÜKÇE SİNİR OLUYOM ALIN BU RESMİ YA .BU RESMİ BURAYA KOYAN YANİ ENİS ERYILMAZ OLAN O ŞAHSI ŞİKAYET EDİCEM..HABERİ OLSUN

  268. ayşe avatarı
    ayşe

    O sözdede mntaj var .asıl sen uyan ey mal

  269. ecem avatarı

    ya nasıl bi terbiyesizlik atatürk bizim için ne yaptıda sşz bunları atatürke yapıyosunuz

  270. CEYLİN avatarı

    oha lan ayıp size bu saygısızlığınız size pahalıya malolucak ATATÜRK olmasaydı siz burda olmıcaktınız bunu bilin ölsenizde kurtulsak be ATATÜRK yaşasaydı bu resimleri görür ve sizi hapse atardı..!!

  271. Murat Cem Ceylan avatarı
    Murat Cem Ceylan

    Seni zavallı Nurcu P.ç!
    Hepinizden sabun yapacam!
    P.çsiniz olum siz Atanız yok!
    İngiliz olarak dahi gelseydim dünyaya yine de Atatürk’e sahip olduğu Strateji yeteneğinden dolayı saygı duyardım.
    Elhamdülillah müslümanım ve Türk’üm!
    ve siz p.ç nurcuların hepsinden sabun yapacağım.
    O ağlak Fetoşunuzu da kazığa geçircem!
    P.ç Sürüleri!

    1. Ersin avatarı

      SAbun bile olmaz bunlardan 😀

  272. oz avatarı
    oz

    Sen anandan yine çıkardın amma,
    baban kim olurdu bilemezdin şerefsiz…

  273. ufuk avatarı

    alah bildi gibi yapsın ebi inşallah oyapan elinizkırılsın şerefşiz adi köpekler

  274. y6rtfu avatarı
    y6rtfu

    bune biçin iştir Allah hepsinin belasını versin yayınlayanın ……

  275. EMİR avatarı
    EMİR

    4 KASIM 2009 12:49 EMRE YILMAZA KATILIYOM HAKLISIN EMRE

  276. gizlisaklı avatarı
    gizlisaklı

    kaldırın şu resmi

  277. ismimi söylemiyeceğim avatarı
    ismimi söylemiyeceğim

    siz gerizekalısınız varya . sır şeyler nasıl söylenmezse buda kimseye gösterilmez. hem siz bizden birde iyi bir yorum bekliyosunuz.
    sizin ALLAH belanızı BİN kere versin . utanmazlar.terbiyesizler sapıklar.delilerin önde gidenleri,

  278. kemal avatarı
    kemal

    mallar golozlar gılıklar insanları boş yere niye ayıplıyorsunuz

  279. etem avatarı
    etem

    sen ATATÜRK le dalga mı geçiyon

  280. NeCoSh avatarı
    NeCoSh

    arkdşlar evt olmaması grekn bi resm ama bu kadr tpkiye gerk yok sonçta Atatürk’te bizm gibi insandı yüzmesi gneşlnmesi mayo gymesi gayt norml bunda utanlck bişi yok … hem önemli olan kim olduğu değil ne yaptğı

  281. ezgisu avatarı
    ezgisu

    allah sizi kahretsin belalı herifler pikopat

  282. kerim avatarı

    merti kıpti secaat arzederken sirkatin söyler.şeyhlerin hoca efendilerin kucağında yaşayan bu meczuplar Atatürk’e dil uzatırken kendi hallerini söylüyolarlar aslında.Ayrıca resimde anormal olan hiç birşey de yok.

  283. İsimsiz avatarı
    İsimsiz

    Atatürk resimleri ararken blogunuza yolum düştü. Belirtmek isterim ki diğer yazılarınızı okumadım ve neyi savunduğunuz veya neye karşı olduğunuz hakkında en ufak bir fikrim yok.

    Resmin altındaki yorumlar insanı dehşete düşürüyor. Sırf resimden dolayı ise bu yorumlar, gerçekten çok üzgünüm. Haklı tepkisini dile getirirken, savundukları liderin fikirlerine ve insancıl yönüne tamamen ters düştüklerinin farkında değiller sanırım. Haklı tepkileri dedim çünkü resim çalışması son derece başarısız.

    Bu noktada sizlerin beklediği gibi, saygı çerçevesinde tepkimi dile getirdim. Şimdi size düşen, fotoğraftan dolayı site reytingini düşünmeden bu resmi kaldırmaktır.

    Atatürk’ün plajda resim çektirmesi, güçsüzlük veya herhangi bir olumsuz düşüncenin göstergesi olmamakla birlikte aksine özgüven, çağdaşlık ve insani yönlerini de yansıtan bir durumdur.
    Resmi kaldırın dememin tek sebebi, çalışmanın başarısızlığıdır. Daha orjinal, güzel bir çalışmayla bu tarz bir resim yayınlamanızda herhangi bir sakınca olmadığı kanâatindeyim.

    Saygılarımla…

  284. bahadır avatarı
    bahadır

    lan olum bu buraya konmaz doru ama tepkiye gerek yok denyo dangoz salak ama büyüklük bizde kalsın bişe demeyin zaten ihbar web ilginlenir

  285. kemalist avatarı
    kemalist

    EMRE YILMAZ snn a… . O islama hakaret etmedi snn gibileri geliştirmeye çalıştı elbette hem müslüman olup hem kendini geliştirebilirsin allahın öküzü

  286. misafir avatarı
    misafir

    Atatürk’ün resimlerini aradığımda bu fotoğrafı gördüm ve hoşuma gitti. Ancak site sahibinin yazdığı konuyla fotoğrafların hiçbir alakası yok. Sanırım Atatürk’ü karalamaya çalışıyor ama bunu ne ile yaptığından da kendisinin haberi yok.
    Ben bu fotoğraflarda bir anormallik göremiyorum ama yazar bunları siteye yüklerken büyük bir art niyetle çalışmış.
    Yorumları okuyunca utandım açıkçası en ufak bir olaya bile ağzımıza gelen her sözü söyleme de üzerimize yok. Lütfen biraz dikkatli olalım her ne kadar bu fotoğrafları burda yayınlayan art niyetli olsa da.
    Bunca sene sonra bile hala Atatürk’ün yaptıklarını hazmedemeyenler, karalamak için elinden geleni yapanlar varsa emin olun ki o büyük bir önder ve büyük bir dehaydı.

  287. asasa avatarı
    asasa

    konu nerdeki :@ neden kötüki nolmuş konu nerde

  288. kimse avatarı

    ya kimse kızmazın yaptııkları biraz yanlış ama küfüre gerek yok olayı en ince ayrıntıda incelersek ilk sayfada bu resim çıkmıtır aceleyle koymuştur gibi…mutlaka bir bahane vardır ama asıl siz böyle küfür ederseniz günah işliyorsunuz ama gerçekten büyük saygısızlık

  289. blablabla avatarı
    blablabla

    Ben bu fotoda hicbir anormallik gormuyorum ne var bunda ataturk e bu fotografı silah zoruyla cektirmediler ki o kendine son derece guvenen biriydi. Oda bizden biriydi nihayetinde, bir insandı sonucta sahile gider dinlenir, orta oyunlarına katılır halkla dans eder, canı sıkıldıgında sigarasını icer, halkın arasına karısırdı sizce bunlar kucuk dusurucu durumlar mı?

    Birde su yorumları yapanların coguna Ataturk un hayatını degisik kaynaklardan tekrar okumalarını oneririm kulaktan dolma bilgilerle yasamayın birsey bilmiyorsanızda yorum yapmayın nutfen

    Evet konuyla hic alakası olmayan bir fotograf koymus ancak bi yonden de o arkadası takdir ediyorum bir turkiye gercegini gorerek blogunu google da en ust sıraya yerlestirmeyi basarmıs

  290. rümeysa avatarı

    ay atam atam güzel atan benim güzel atam sever seni herkes canım atam.. mutlu sonnnnn

  291. rümeysa avatarı


    kimse:

    ya kimse kızmazın yaptııkları biraz yanlış ama küfüre gerek yok olayı en ince ayrıntıda incelersek ilk sayfada bu resim çıkmıtır aceleyle koymuştur gibi…mutlaka bir bahane vardır ama asıl siz böyle küfür ederseniz günah işliyorsunuz ama gerçekten büyük saygısızlık

  292. Kemal avatarı

    Ayıp Ayıp Bir Türk Evladı Atatürk’e saygı duyması lazım İnş. Seninde ananın babanın fotoşoplu sexi fotoları internete düşer.Gidin Bide Tayyibin Fotolarını Koyun BÖle 2 güne varmaz hemen kapatırlar.Atatürk Peygamber Gibi İnsanmış İçki İçio Dİe Dinden Çıkmaz GÜnah İşler Ayrıca O Kadar İçmesine rağmen sarhoş olmazmış buda onun ilahi bir işaret gösterir.Allah Böle İstiodu Böle Oldu

    1. fghjkl avatarı
      fghjkl

      Nutukta vahiyle gelmiştir aslında

  293. ST BY BERKAY DEDE avatarı
    ST BY BERKAY DEDE

    ATAM BİZE BU TOPRAKLARI EMANET ETTİ.BİZDE BU TOPRAKLARI SEVİP KORUYALIM….

  294. ST BY BERKAY DEDE avatarı
    ST BY BERKAY DEDE

    HA BİDE BU FOTOĞRAF ÇOK AYIP.ALMASSANIZ MAHKEMEYE BAŞVURACAM.

  295. OİALOCÜLGEKAHA avatarı

    Arkadaşlar evet fotoğraf biraz abes kaçmıştır.Kabul ediyorum yani türk milletinden ATATÜRK soyadını almak kendine defter-kitap almak değildir.Yani böyle bir liderin bu gibi fotoğrafları biraz gizli tutması gerekir.Arkadaşkar biz kendimize ne Mustafa Kemali örnek alalım ne anamızı ne babamızı nede Fatih’i örnek alalım.Biz ahlak bakımından iman bakımından doğruluk, güvenilirlik…vb. özellikler olarak en öndekini örnek almalıyız . Yana Hz. Mahmud Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Vesellem’ i örnek almalıyız.

  296. osmanli avatarı
    osmanli

    lan bu ne edepsizce düsünceler herseyden Tayyip-
    Erdoganmi sorumlu namkörler,sizden hicmi adam-
    olmayacak,Günaydin.

    1. yücel avatarı
      yücel

      sizden bizden olayına niye giriyorsun henüz everimini tamamyalamamış yaratık. çamur atmak mı senin tartışmadan anladığın. senin bu lafından tayyipin ve müritlerinin ne kadar sapkın ve hain olduğunu kabul etmişsin de başkalarını bu statüye sokmaya çalıştığını anlıyorum. atatürke uzanan diller cehennemde yansın inşallah. o ulu adamı dinsiz sananların anasından babasından şüphe ederim

      1. fghjkl avatarı
        fghjkl

        kemalistler kendileri gibi düşünmeyen herkesten şüphe ediyor zaten. Ataturrk dinsiz değildi ama dindar da da değildi

  297. kriegthor avatarı
    kriegthor

    (ahali icnin kufursuz versiyonunu yaziyorum ki fotomontaj oldugu belli olsun)
    millet bu resim fotomontaj siyah beyza bakin sol ayak durus sekline birde sonra renkliye bakin sonra karsilastirin fotomontaj oldugunu cok rahat anlarsiniz !

  298. kriegthor avatarı
    kriegthor

    fotomontaji da admin kaldiricak bu sene Umarim!! admin bak sana salladigim kufur 100 asicak artik yeter aldir renkliyi fotomontaj oooooo kaldirrrrrrrrr

  299. ahmet avatarı
    ahmet

    ayıp ya kaldırın o renkli fotoğrafı bu ne terbiyesizlik kim size bu hakkı veriyor önderimizi ne hale sokmuşunuz bugün bu vatanın evlatlarıysanız o kişiye dua edin onca insan atatürkün tek bir sözü ile ölüme gittiler bu vatan için böylemi teşekkür ediyorsunuz ona

  300. İnsan avatarı
    İnsan

    Burak Alparslan Helal Olsun lan.Kardeş Çok Doğru Bırak Bunlar yazan ne TÜrk nede Müslüman Alayı Sünni arap Yezitin Soyları

  301. sad avatarı
    sad

    yaw ne var bunda atatürkte bir insan sonuçta

  302. komik avatarı

    buraya sizi getiren Ertuğrul Gazi ayrıca Atatürk peygamber değil arkadaşlar babasıda arnavuttur lütfen doğa üstü güçler atamayalım. bütün tarihi silip bir kişinin üstünede bu kadar yücelik yüklemekte çok komik bundan önce 1500-2000 yıllık bir tarih var. böle mayoluda takılabilir yani o da insan neticede uçmuyo abartmayalım bence… bi tane kutsal kitap çıkarında tam olsun

  303. gizem avatarı

    güzel atamız deniz kenarında oturuyor güzel bir manzara

  304. mehmet avatarı
    mehmet

    ne kadar terbiyesiz siniz atatürkü o hallere soktunuz terbiyesiz terbiyesiz o size bu ülkeyi verdi daha ne istiyorsunuz gece sabah uyunadı bizim için bizim yaşamamız için savaştı sizin yaptıklarınız ne kadar yerbiyesiz bir olay bu atatürk resimi yapma atatürk böyle hiç bir yerde çekinmemiştir .Bu resimleri buraya koyan insanlar ve buna katılan insanlar için söylüyorum atatürk öldüğü içiçn öteki dünyada size en büyük hakkımı helal etmez lütfen bu resimi veya da bu siteyi kapatınız bu siteyi eğer kapğatmassanız çok büyük bir kötülük yaparsınız .ya size bişey soracam siz neden atatürkle ve ayrıca resimleriyle dalga geçiyosunuzüstünüzde yaşadığınız toprak atatürkündür

  305. flash uzmanı avatarı
    flash uzmanı

    Atatürk gibi büyük bir insana saygısızlıktır bu foto .
    Kaldırın Artık !!! lan

  306. osmanli avatarı
    osmanli

    Sayin Yücel,
    Sen en önce git biraz egitim al gercekleri ögren. senin bu sabit bakislarinla- everimini tamamlamismi saniyorsun zayif yaratik.

  307. ATATÜRK EVLADI avatarı
    ATATÜRK EVLADI

    Allah allah dersiniz her yalanı söyler,her küfürü söyler,otururu bide namaz kılarsınız.Yukarda allah var biraz gözünü açında tayyip yaptığı rezilliklere bir bakın….
    atatürk olmasaydı ya yoktunuz yada türk değildiniz…kellenizi uçururdu avrupa…sizi akıllılar sizi(?)

  308. mert avatarı
    mert

    cok ayıp hemen mahkemeye vericem görürsün

  309. DogukanKey avatarı
    DogukanKey


    ST BY BERKAY DEDE:

    HA BİDE BU FOTOĞRAF ÇOK AYIP.ALMASSANIZ MAHKEMEYE BAŞVURACAM.

    Katılıyorum ATATÜRK’E Saygısızlık Yapanın Bu Ülkede Yeri Yok Demektir!

  310. DogukanKey avatarı
    DogukanKey


    mehmet:

    ne kadar terbiyesiz siniz atatürkü o hallere soktunuz terbiyesiz terbiyesiz o size bu ülkeyi verdi daha ne istiyorsunuz gece sabah uyunadı bizim için bizim yaşamamız için savaştı sizin yaptıklarınız ne kadar yerbiyesiz bir olay bu atatürk resimi yapma atatürk böyle hiç bir yerde çekinmemiştir .Bu resimleri buraya koyan insanlar ve buna katılan insanlar için söylüyorum atatürk öldüğü içiçn öteki dünyada size en büyük hakkımı helal etmez lütfen bu resimi veya da bu siteyi kapatınız bu siteyi eğer kapğatmassanız çok büyük bir kötülük yaparsınız .ya size bişey soracam siz neden atatürkle ve ayrıca resimleriyle dalga geçiyosunuzüstünüzde yaşadığınız toprak atatürkündür

    Doğru Söylüyorsun Bu Fotoğrafı Buraya Koyanın Allah Belasını Versin Lan Adam Sabah Akşam Uyumadı Bizler İçin! Adam Bi Plaja Gitti Die Ne Hallere Sokmuşsunuz Yazıklar Olsun!,,,

  311. TOLHUR avatarı
    TOLHUR

    Böyle bir paylaşımı yapan her kimse vatan hayinidir. M.Kemal ATATÜRK’e böyle bir saygısızlık yapmazsınız bu fotoğrafları silmenizi istiyorum Bu hayatta nasıl olduğunuzu düşünün biraz !!

  312. Metehan Bolat avatarı

    Nasıl çılgın bir zihniyetle en baştaki fotoğrafı koydun bilmiyorum ama google image aramasında ikinci sırada çıkıyor. Bunu bile bile hala kaldırmıyorsan. Allah belanı versin diyorum.

  313. Cash-Flow avatarı
    Cash-Flow

    Yazik Yazik. Atam affet bizi ama biz maalesef bu terbiyesizler yüzünden izinde olamiyoruz.
    Allah islah etsin bunlari. buranin öbür tarafi da var unutmayin!!!

  314. ali avatarı
    ali

    aaaa atatürk ün bu tür resimlerini ilk defa görüyorum:(

  315. Süleyman avatarı
    Süleyman

    Atatürk sayesinde özgür ve rahat bir şekilde yaşarken böyle bir saygısızlık büryük terbiyesizlik.Birazda olsa saygılı olmaya çalış hiç olmazsa saygı duyulacaklar…

  316. tankut avatarı
    tankut

    olamazmı güneşlenemezmi ne var bunda ha ayağındaki terlikler biraz abes kaçmış.

  317. gizli avatarı
    gizli

    bende bu fotoğrafın kaldırılmasını istiyorum ‘google’ye atatürk yazinca direk atatürk’ün özel hayatindan bir resim çıkıyor.Yani pek uygun kaçmıyor.

  318. gizli avatarı
    gizli


    tankut:

    olamazmı güneşlenemezmi ne var bunda ha ayağındaki terlikler biraz abes kaçmış.

    ‘biz’ de Güneşlenmesin demiyoruz:)fotoğrafın uygun olmadığını söylüyoruz

  319. gizli avatarı
    gizli

    pardon ben yorumları fazla görmemistim kararım değisti bir an önce bu fotoğrafın kaldırılmasını istiyorum!

  320. Kewin Hazmi avatarı

    Kardeşim adam gibi fotoğraf koysanıza oraya. Niye saçma sapan montajlar yapıyorsunuz. Tamam bilgi güzel de nesini montajlıyorsunuz. Zaten SİYAH BEYAZ orjinal resim var. Görsellerde görünce öyle kafam attı ki alay edilmiş sandım…:@

  321. sinem ilter avatarı
    sinem ilter

    çok güzel ben yükledim

  322. f avatarı
    f

    böylelerini şişeye oturtacan sonra bakacan bı daha böyle bi şeye cürret ediyolarmı

  323. PASCAL avatarı
    PASCAL

    bazı insanlar atatürkü müslümanların vatan haini olarak gördüklerini düşünüyor ama onların işlerine öyle geliyor kendilerince bir atatürkçülük ünvanı çıkarmışlar müslümanlarıda kötülüyorlar.onlar dilediğince içki içicek gezicek böyle bu düşünce sistemi onların işine geliyo oyüzden müslümanlara karşılar .ama çanakkale savaşlarında askerler allah allah diye savaşmış ama şimdi annesi kapalı olanı bile asker yapmıyorlar atatürk sizin gibi düşünmüyordu herkeze eşitlik gösteriyordu bu böyle….

  324. Besk avatarı
    Besk

    Kolay Bir Fotoshop CS4 V.b Calışmadır inanmayınız ben bunun aynısından yapabilirim sakın inanmayın böyle foto YOK !!!!!!!!

Bir cevap yazın