telekomun ttnet ine alternatif adsl şirketi

turknet_logo

bilindiği üzere türk telkom’un dünya standartlarında harika bir hizmet kalitesi var… bende uzun süredir ev ve işyerinde bu dev kurumun harika, mükemmel hizmetinden yararlanıyordum.

neden türk telekom’un adsl si harika ….

  • müşteri hizmetleri harika çalışıyor.
  • yan hizmetleri çok güzel
  • adsl niz asla kafasına göre kopmuyor
  • bant genişliklerindeki dalgalanmalar çok az (reliable diorlar ama tr manasını bilemedim)
  • teknik destek elemanları harika
  • müşteri hizmetlerinden biriyle görüşmek için saatlerce hatta beklemiyorsunuz
  • örneğin ttnet müziğe üyemi olacaksınız asla sizden ttmail üyeliği mecburiyeti istemiyor haa bari ttmaile de üye olayım mı dediniz asla adsl numaranızı istemiyor haa adsl numaranızı bilmiyorsanız kolayı var arıyorsunuz müşteri hizmetlerinin nerdeyse beklemiyorsunuz ev telefonu gibi dııt ediyor,  operatöre bağlanıyorsunuz ve adsl numaranızı hemen veriyorlar yani öyle adsl  numarası için bu soru ne alaka denecek sorular yok.

geçen gün tam da sinirden kudurdum hususi adsl şirketi değiştireyim diye araştırdım piyasadaki adsl şirketlerini;  olay şudur turk.net pop noktaları kurmuş diğerleri ise hizmeti hala türk telekomdan alıyorlar yani bir nevi alsat ama turk.net in izmitte bir popup noktası olduğunu öğrenince yeter dedim bir de türk.net i deneyim en kötü ne olur türk telekom kalitesinde hizmet alırım.

yani sizi de türk telekomu değiştirip turk.net geçmeye davet ediyorum….

yoo hayır para vermediler abone başı parada yok sadece türk telekoma acayip kıl oluyorum ama anlatamam ne kadar kıl olduğumu.  tek başına hüküm sürmesi ve ne verirse almak zorunda oluşumuz diğer şirketlerin de ki şu anda turk.net i bunun dışında tutuyorum, altyapı yatırımı yapmaktan kaçıp sadece mevcut hizmeti satmalarından dolayı aboneliğimi turk.net kazandı siz de böyle yapın bir fark yaratın..

p.s. : şu ana kadar ki yaklaşık olarak 4 gündür kullanıyorum,  servis kalitesi çok iyi ve anlık adsl kota sorgulaması da var yani korkulacak birşey yok eğer sorun yaşarsam yazarım ki okuyup türk.nete geçenler saydırmasın kulağa çın çın çın 🙂 …

p.s.2: bir  yazarın sosyalizm nedir tanımında olduğu gibi sosyalizm bir kumsal bizde o kumsaldaki kum taneleriyiz unutmayın…. hayatta böyle…


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir cevap yazın