birbirinden komik tuvalet işaretleri

komikwc

internette dolaşırken nasıl oldu ne ara denk geldim bilmem ama yukarıda gördüğünüz birbirinden komik tuvalet işaretlerine denk geldim paylaşayım dedim. bu sıralar böyle gereksiz işler memurluğum üstümde ben de de itiraz yok iş bir yanan aş bir yandan hayata devam. tuvaletlerde hep sıkıcı işaretler görürüz tuvaleti işaret eden. sanki devlet dairesine dilekçe onaylatmaya gireceğiz hissi uyandırır hep bende ciddi bir adam işareti sanki bana “höyt lan dingonun ahırına mı giriyorsun toparlan”  hissiyatı yaratır. yarın öbür gün şans eseri bir tuvalet müdürlüğü alırsak bir yerlerden kesin bunları kullanırım.

yazıyı buraya taşımama sebep olan olay ise işaretlerin isterseniz ücretsiz basılabilir olması ayrıca birde işaretlerin aşağılarında körler için alfabe de var ki kendi kendime ; “yaw ben nasıl düşünememişim” dedirtti, hani geleceğin tuvaletler müdürüyüm ya şimdiden kampa girdim :p .

buradan web sitesine ulaşabilirsiniz. bakıp bakıp gülersiniz. yok eğer iş yerinizdeki tuvaletlere asarsanız tuvaletler müdürü olarak beni de unutmayın…


Yayımlandı

kategorisi

, , ,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın