shameless, utanmaz adam ve orhan gencebay

shameless

shameless, utanmaz adam, orhan gencebay’ı nasıl bağlayacaksın diye soranlarınız olabilir. bal gibi de bağlayacağım hatta hiç tahmin etmediğiniz bir üçlük atarak bağlayacağım. okuyun ağız bir karış kalın.

efendim bugün biraz nostalji yapacağız. olay şöyle shameless denen bir dizi çıkmış. daha doğrusu ben daha yeni yeni idrak etme durumlarındayım böyle bir dizinin varlığını her neyse geç olsun da güç olmasın demiş atalarımız. varlığının haşmetine vardık dizinin. Konusu utanmaz bir adamın ve ailesinin hayatı. yani türkiye standartlarına göre sıradan çünkü bizde böyle boş gezenin kalfası, utanmaz adam stoğu var. “yaw ne bereketli ülkem var” dediğinizi duyar gibiyim ben ülkemle övünürüm hep zaten her şeyin fazlası bizdedir diye.

utanmaz_adam

bu dizi bana yıllar önce ekranlarda çokta uzun soluklu olmayan bir ekran mücadelesi veren aynı isimli çizgi roman uyarlaması olan ve okan bayülgen’in oynadığı benim izlemekten haz aldığım “utanmaz adam” dizisinin çocuklu versiyonu gibi geldi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l0oXQE8cv6g]

gelelim orhan gencebay le bunların alakası ne diyen arkadaşları da kitlemeye; birçok zeki okuyucunun tahmin edebileceği gibi orhan gencebay’ın meşhur hatasız kul olmaz şarkısı okan bayülgen’in dizisinin açılış müziğiydi.

Hey gidi günler hey fosil oluyorsun enis bu fil hafızanla ne olacak sonun merka konusu …


Yayımlandı

kategorisi

, , , ,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir cevap yazın