anadolu ajansı

anadolu ajansı benim bildiğim ismi ile anadolu haber ajansı nam devlette ait olan haber ajansının haberlerini bir süredir takip ediyorum. daha rafinedir diye haberleri seri şekilde okuruz diye.
şimdi hepimiz itiraf edelim piyasadaki gazetelerdeki, internetteki o magazin haberlerini hepsi istesek te istemesek te merak uyandırıyor, bakıyorsun şok şok … diye bir haber şıp tıklıyorsun nedir acaba diye sonuç aynen dün alkollüydük bir hata yaptık şeklindeki pişmanlık halleri.
e şimdi kendi merakımıza yenilip magazin haberlerine bulaşıyoruz diye kendimizi münzevi bir hayata verecek değiliz ben kendi kendime haber ajanslarını takip etme formülünü buldum.
buldum bulmasına da anadolu ajansı ciddi hatlarımı karıştırdı. Neden mi?
Aynı zamanda dünyadaki haber ajanslarını da takip ediyorum ve birinin dediği diğerini tutmuyor maalesef.

  • anadolu ajansı burmada da katliam var dünya ayakta diye yıkıyor ortalığı dünyada cırtım yok neredeyse.
  • Sonra suriye haberlerini iyice yaydıran anadolu ajansının tersine dünya neredeyse suriyesiz yatıp kalkmıyor.
  • En son artık bu kadar da yapmayın dediğim haber meşhur batman serisinin son filmi “dark knight rises” isimli filmin galasındaki katliam sonrası verdikleri haber başlığı; “katliam sonrası gelen rekor” şimdi aynı haberi üç kaynaktan okumuşum biri new york times diğeri reuters hepsi de anadolu ajansının tam zıddını söylüyor filmin gişesinin iyi olduğu ama ama beklentilerin altında kaldığı ve katliam sonrasında izleyicinin sinemaya gitmekte temkinli davrandığı.

başka da bir şey demiyorum.

anadolu ajansının batman yorumu için buradan

reuters batman yorumu için şuradan

the new york times batmen yorumu için buradan buyurun.


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın