harikalar diyarına bir yolculuk…

harikalar sahili

dün kız arkadaşım ve ben ne yapalım ne edelim derken serkanın daha önce bahis ve tarif ettiğiüzere haydi dedik harikalar sahiline gidelim gerçi içeriğini bilmeden öylesine gittik amaç yeni bir yer görelim neymiş bir bakalım bide isim bir garip ; “harikalar sahili”
gidiş çok basitti körfez ışıklardan döndüğünüz gibi devamlı tabelalar var indik derince sahile kadar en son bir de baktık ki tam bir masal sahilindeyiz nasıl bi güzellik nasıl şirin ; korsan gemisinden şirinlerin evine ejderhalardan şirinlere keloğlandan göle maya çalan hocaya nerdeyse çocukluğumdaki tüm masal kahramanları vardı Gezdik dolaştık şirinlerin evinde kumpir yedik kısacası güzeldi herkes mutlaka gitmeli gezmeli görmeli illa ki gitmeli diyorum….
p.s. : serkana teşekkürler bu arada burayı bize görme mizde aracı olduğu için. artık belediye ona bi ödül versin dimi :p


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

“harikalar diyarına bir yolculuk…” için 7 cevap

  1. gülce avatarı
    gülce

    bence de kesinlikle gidilmeli..tek kelimeyle insanın tüm stresini atabileceği,gönlünce eğlenebileceği bir yer. sekaya da bin basar :):)

  2. NESLİHAN BİLGİN avatarı

    BEN BU GÜN OKUL İLE BİRLİK TE BURAYA GİTTİM TAM BİR MASAL DİYARI.HERKESİN GİTMESİNİ İSTERİM 🙂

  3. fatih avatarı
    fatih

    BEN KARAMANLI YIM NİŞANLIM KORFEZLİ GUZEL BİRYERE BENZİYOR FOTOGRAFTAN İNŞALLAH GELİNCE GORURUM

  4. BURAK avatarı
    BURAK

    GUZEL BİRYERE BENZİYOR BİRAZ FAZLA RESİM KOYARSANIZ DEGİŞİK AÇILARDAN DAHA İYİ OLUR

  5. osman avatarı

    bende gitmek istiyorum ama giriş nasıl olur bilmiyorum yanı fiyatını söylerseniz sevinirim 8kişi daha kazanmış olursunuz bekliyorum

  6. hümeyra avatarı
    hümeyra

    çok güzel bir yer ben gitmedim ama gidecem

Bir cevap yazın