” into the wild ” vahşi, gerçek, duru …

into the wild

iyi bir sinema izleyicisi-takipçisi olarak devamlı arşivimde belli dönem ve tarzlarda filmler olur. bazen 1 yıl bile arşivdeki filmlerden izlemediklerim olur. ama inandığım birşey vardır o da kader 🙂 yani zamanı geldiğinde sizin de aynı havada olduğunuzda eğer her önünüze gelen filmi bilinçsizce toplamıyorsanız ortalama o anki havanıza uygun filmi kader önünüze çıkarıverir. işte “into the wild” yaklaşık 6-7 aydır arşivimde duran bir başyapıtmış ta haberim yokmuş ….

Film “Christopher McCandless” ın gerçek yaşam hikayesinden alıntıymış ki ben filmi izlerken hadi be abartmışlar, zorlamışlar demiştim birkaç bölümünde ki filmin sonunda utandım da …

Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu “sean penn” yapmış  ve başrolünüde ilk olarak “the emperor’s club” da gözüme şöyle bir ilişmiş olan sonra “the girl next door” da beğendiğim ve “alpha dog” da bu çocuk adam olur (otoriteyim ya 🙂 )  dediğim  “emile hirsch” oynuyor.
Filme gelirsek film bir yol filmi aslında ama aynı zamanda içsel bir yolculukta var. spoiler yapmadan kesmek en iyisi, tavsiye edilir izleyin ….

buradan  filmin imdb sayfasına bakabilirsiniz


Yayımlandı

kategorisi

, ,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın