inci aral – tanrıça serisi 1

tanrica_serisi_logosu

bugün blogu-siteyi  gözden geçiriken şunu farkına vardım çok kitap okumama karşın bir kitap kategorsini yok daha da kötüsü kitap yazısı bile yazmamışım. e dedim başlatalım kategoriyi 🙂 . ardından geçen gün bitirdiğim kitapla başlayayım dedim inci aral’ın kitaplarından yeni yalan zamanlar zamanı serisinden ” safran sarı ”

ardından tanrıça serisi yazmaya karar verdim o da ne derseniz bazı insanlar vardır yaptığı işi yaparken mucizeler yaratır adeta tanrıça olur ki sizin-benim için ,örneğin bu duyguyu bana zuzumla gittiğim zuhal olcay-bülent ortaçgil konseri  ni örnek gösterebilirim ki seri içinde yazacağım , işte bu yüzden inci aral yazısı yazarken böyle bir seri oluşturmak aklıma geldi.  haydi hayrılı olsun.

safran_sari safran sarı kitabı ilk olarak melonun(kardeş) elinde gördüm kitap stoğum bittiğinde ise melonun kitaplığını yağmalayıp bulduğum kitaplarından biriydi. kitap usul usul beni kendi içine aldı ama sonra ,inci aral yanlış anlamazsa 🙂 ,yaşından beklenmeyen bir teknoloji bilgisiyle örülmüş ilişkiyle tıpkı kitabın tanıtımında olduğu gibi 21. yüzyıl ilişkilerini anlatan bir kitap. kitap içinde iş bulma sitesi, bloglar e-mailleşmeler ve chat bile var ve bunlar hiçte eğreti değil de cuk oturan bir şekilde harmanlanmış.

yani kısacası safran sarı günümüz kült romanları arasına girmeye hak kazanan ve bende mor isimli kitabın; ” safran sarıdaki eylemin hikayesinin devamı mı acaba ? ” dedirten ve üslupuyla beni derinden etkileyen danak tadımda güzel bir tat bırakan ve bu romanla – yazdıklarıyla yani yazımıyla kafamdaki tanrıçaalr listesine girmeye hak kazanan, hernekadar benim listeme girmeye hak kazansa da kazanmasa da ne olur ama olsun,  serinin ilk tanrıçası oldu.  iyi ki okumuşum seni safran sarı bakalım hernekadar “mor” un  hikayesi düşündüğümle aynı olmasa da en kısa sürede okuyacağım ve galiba yazarın en popüler olan romanını okumakta kısmet olur.

inci aral hakkında ekşi sözlükte ne denmiş buradan, kitap antolojisini görmek için şuradan ve anlar izler tutkular hakkında başka bir bloggerın yazdığı ve benim çok sıcak bulduğum yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.

inci_aral_resmi


Yayımlandı

kategorisi

, ,

yazarı:

Yorumlar

“inci aral – tanrıça serisi 1” için bir cevap

  1. […] ve inci aral enis eryılmaz tarafından 09 Haziran 2011 tarihinde gönderildiinci aral sevgimi buradan okuyabileceğiniz yazımdan bir kere daha hatırlatayım. ama kesinlikle “dur hatunun kitabı […]

Bir cevap yazın