siteye google friend connect ekledim

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N94s7ix0JPo]

hayırlı olsun ne diyeyim…

neden eklediğimi aslında şu anda bilemiyorum ama amacım yekünde siteyi üyelikli hale de getirmek değil ama belki ileride bazı yazıları sadece devamlı takipçilre açarım v.b. gibi olabilir diye süşündüm bide aslında belkide içimdeki yaa okunuyormuyum zayılığını gidermek:) ben türk halkının okumadığına(ayrıntılar bütünü bozmuyo) kesin kanaat içinde olan biri olarak buraya rahat rahat yazıyorum nerden mi biliyorum blogda arada fake yapıyorum misal yazının ilk cümlesiyle alakalı bir resim koyuyorum bloga ama gerisi aslında tam zıttı resiminve ilk cümlenin ama millet yorumları veya mailleri ona öre atıyor. kendi kendime eğleniyorum işte, herhalde benim gibi bir karşılık beklemeden(ünlü olucam, hayran kitlesi yapcam, reklamlardan zengin olucam, bla bla bla..)  blog yazmanın en zevkli tarafıda burada oolsa gerek

herneyse işte vide izleyin google friend connect in ne işe yaradığını çözün(video buradan ulaşabileceğiniz resmi google blogun dan alınmıştır) ….

p.s: yazıyı yazarken erkin koraydan ” akrepin gözleri ” şarkısını dinliyordum da (3 defa üstüste) ne güzel yazmış baba ama ….


Yayımlandı

kategorisi

, , , ,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın