et beni nasıl aldırılır

operasyon sonrası

hikaye komik çünkü tam da bizim aileye ait bir hikaye şeklinde nüks ediyor.

bizim ailede genelde toplu haldeyken günün başında ne olacağı kaba hatlarıyla bellidir ama kesinliklegün sonunda maceralı bir gün yaşanmış olur. ne yapalım bude bizim aile genetiğimiz ben kabul edeli çok oluyor ama hasbel kader misafirliğe gelen falmn olursa ambole oluyor bu hallerimizden.

benim et beni hikayemde aynen böyle. dün yalovaya haftasonu için gelmiştim.  sabah  annem ben bi hastaneye gidicem sende gel dedi hem senin et benini de gösteririz dedi , “iyas beye” ilyas bey annemin elindeki beni hiç iz bırakmadan alan ve bizim ailece tanıdığımız yalovanın güzide doktoru ” genel cerrah ilyas şahin” , bende uzun süredir tırs tıs olduğum ama bir fırsat bulup gösteremediğim et benimi bari işim yokken bi tetkik ettireyim dedim. annemle atladık gittik özel yalova hastanesine,  ilyas amcanın yanına hemen baktı et benime bu sıradan bir et beni dedi bişeyler yaptı sorun yok alalım dedi sonra ne zaman dönüceksin sorsuna ben pazartesi sabah deyince o zaman naapalım alalım hemen cevabıyla ben biraz şok oldum hemen alttaki ufak opersyon odasına telefon açtı kast mı ne yapacağız dedi sonra bizi aşağı yolladı bende gelicem dedi ben soydular hazırladılar lokal anestezi falan derken ben tam kıvamda hafif sersemlemiş kurbanlık koyun oldum. yaşta kaça gelmiş kormak olmaz diyip bekliyorum annemde bak ne kadar iyi oldu aradan çıkıverdi şeklinde yerli yersiz gazlıyo beni herneyse ilyas amca geldi anesteziyi yaptılar ben hiçbişey hissetmeden muhabbet ede ede et beni yakıldı tüm işlem en fazla bir saat sürdü tamam dediler annem hastane işlemleriyle igilenmek için gezinirken bende hemşirelere teşekkür edip hazırlanıyordum sonra bağcığımı bağlayıp tam ayağa kalkarken birden benim ışıklar gitti.

uyandığımda etrafımda bir sürü hemşir-e  bende ise artık nasıl bir fantazi dünyası varsa düşünce şu; daha demin başka bir boyuttaydım şimdi gerçek boyuta geldim gibi düşüncelerdeyken kafa yerine geldi ilk önce hastanede olduğumu kavradım sonra neden geldiğimi düşündüm en son da da haa dedim tamam ama el ayak çekilmiş benden, yatırdılar sonra baktım kompress yapıolar kafaya nooluo derken annem geldi renk iki ton atmış dedim kesin bu kompresin altı sakat meersem düşerken kafayı köşeli bir lavabo gibi yere çarpışım gözlükler kırılmış tabii sol taraf ta çökmüş bizim.

şimd gayet iyiyiym göz kapandı biraz yerinde müdahele sorunu çözdü 🙂 ama annem hala insan oğlu bir dakka da gidiyo vallahi diyor 😀


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

“et beni nasıl aldırılır” için 2 cevap

  1. atilla avatarı
    atilla

    noldu lan sana hakkatten suzulmussun. iki resmin yanyana gelince epey bi zayiflamis gorunuyosun…helal sana valla..

  2. bu site yarr.k avatarı
    bu site yarr.k

    yarrak gibi site

Bir cevap yazın