yeni palet ve botum geldi…

fin , palet

okuyanlar bilir bir süredir dalış sporuna kafayı taktım, çok hoşuma gitti, bayıldım …

şimdi işte 1. yıldızdan iki yıldıza çıkma çabalarındayım bunun  içinde dalış sayısını arttırmak grekiyor ki bulduğum her fırsatta dalmaya çalışıyorum, hatta boş zamanlarımda uzaklara dalııp gidiyorum (tamam bu espiri olmadı kabul ama yapmasam da içimde kalırdı.)  herneyse dalış sporu da alet edevat gerektiren malzeme fiyatlarının pahalı ve ithal olduğu ve nedense türkiyedeki satıcılarımız sebebi ile de dünyadan nerdeyse iki katı fiyatla satılan ürünleri yüzünden el yakan bir spor. Gerçi benim de mutlulukla dahil olduğum kousat yani kocaeli üniversitesi su altı topluluğu dalmak isteyene herşeyi veriyor a dan z ye  ama işte işi büyüttükçe malzeme almakta mecburi oluyor gelelim görelim ki malzeme fiyatları dünyaya göre bu kadar farklılık gösterince benim kazık yeme genlerim direkt uyarılıyor benimde hiçbirşey alasım gelmiyordu.

ama olay şurada patlak verdi yalovaya eve geldiğimde melis (kardeş) ” abi dedi gökdeniz amerikada bende 4. nesil ipod umu 5. nesille değiştirmek istiyorum alalım mı … ”  bende ok dedim tabii biz bir adet ipod u bir adet canon tele objektifi nerdeyse objektif fiyatına aldık gokdeniz de 15 gün amerikada kalacakmış. benim içime kurt girdi hemen kendime bir maske,palet,bot,giysi den oluşan çok ucuz bir kombinasyon buldum ve dalış hocalarımdan daha önce buradan ulaşabileceğiniz yazımda bahsettiğim kimseye benzemeyen ihsan hocaya bir e-mail attım; “bir takım buldum acaip ucuz naapalım” diye o da üşenmedi beraber mesai harcadık öyle böyle derken sadece palet ve botu almaya karar verdik. tabi gökdenize de taşıması kaldı ki en pis tarafı bu ben herhalde bir sonraki amerikadan gidiş gelişinde gelir falmn derken baktım ki melodan telefon; gökdeniz herşeyi getirmiş diyor, nasıl sevindim tarifi olunmaz…

şimdi en temel problemim kaldı geriye; numaralı camlı maske. neden derseniz insan benim gibi gözlüksüz kör olunca olmuyor. ben lensle kullanayım dedim ama yine ihsan hoca yok  dedi yerini tutmuyor. bakalım onunla beraber bu hafta ikimizde müsait olursak bir maske alıp cam taktırma planım var(yanız plan benim daha kendisine sormadım uygunmu değilmi diye uygun olma denklemini ele alıyorum…) sonra da hafta sonu fethiye ye dalışa gidiyorum.  hadi hayırlısı.

booties, patik-bot


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

“yeni palet ve botum geldi…” için bir cevap

  1. Furkan Gürlük avatarı
    Furkan Gürlük

    dalmaktan dalmaya fark var 🙂

    Hayırlı olsun..

Bir cevap yazın