facebook ve twitter istatistiklerini öğrenin

kişi istatistik tablosu

goy goy  başladı : twitter hesabınızı analiz etmek veya twitter hasabınızın istatistiklerini öğrenmek mi istiyorsunuz yada facebook sayfanızın durumu ne diye merak ediyorsunuz. twitter kullananlar arasında kaçıncıyım veya facebook sayfamdaki yazıların hangisi nasıl yorum alıyor diye mi merak ediyorsunuz aklınızdaki twitter ve facebook istatistikleri  ile ilgili sorularının cevabı bu yazımda gizli. : goy goy bitti 🙂

ne goy goy yaparmışım be benim bile yazıyı okuyasım geldi. ayın son günü ve ben istatistik okuyan kız kardeşiyle “istattistik , istatttistk, …” (eski nuri alço disko müzikleri gibi söyleyin bir de 🙂  ) diye dalga geçen ben sonunda cezamı buldum ve tüm gün SSK ve ILO nam-ı diğer uluslararası işçi  organizasyonunu 2009 yılı istatistikleriyle medya da muhtemelen birkaç gün boyunca yeni bir veriymiş gibi sunulacak bir araştırmayı istatistik açıdan ( melo hep istatistik sayılarla yalan söylemek derdi de inanmazdım) derlemek için kanırttım durdum. naapalım beyin pelteleşti bize bu ulvi görevi verenlere şükranlar sunuldu.

hal böyle olunca yaw dedim bende birkaç gündür twitter istatistiklerimle uğraşıyorum dur bide yazısını yazalım hemde ayı kapamış oluruz blogun ve twitterımın yazı istatistikleri çok düşük bunu da yükseltmek için bir taş koymuş oluruz.  herneyse  ben yararlanıyorum gelecekte ararım bulamam aşağıya not edeyim beğendiklerimi :

twitter istatistikleri:

twittergrader : buradan ulaşabileceğim araçla sırlamanın genel durumunun ne olduğunu görebiliyorsun çok ayrıntı yok basit bir araç.

twitaholic: şuradan ulaşacaksın, aylara göre kaç yazı yollamışsın, kaç kişi takip ediyor ve ediliyorsun u veren bir alet veriyi işlemek lazım ama nereden nereye de diyebilir insan…

twittercounter: hepsinin babası bu bence çünkü ayrıntılı raporlama ve daha da güzeli gelecek tahmini de yapıyor bakalım tahminleri tutacak mı tutmayacak mı göreceğiz. gerçi kayıt ettirdim kendimi ama buradan ulaşabilirim web sayfasına.

facebook istatistikleri:

günü birinde olmaz ya lazım olur diye not edeyim bir kenara dursun dedim bunun için de.

ayrıca en çok facebook kullanımı olanlar arasında dünya dördüncüsüyüz maşallah ben bu ülkenin gençlerine güveniyorum kendimde dahil olmak üzere biz 1. olmadan bırakmayız bu işi 🙂 .

social bakers : çok detaylı çok güzel facebook haber sitesi gibi takılıyor kişisel istatistik yok. şuradan ulaş.

all facebook stats : daha godaman şirketlere hitap ediyor gibi duruyor ama işte istatistik işini unlar yapıyor bu alanda. para ve facebook ikilisini buluşturmak istiyorsan buradan ulaş.

allfacebook : buda işte örneğin kullanıcılar hangi sıklıkta fotoğraflarını değiştiriyor gibi genel istatistikler sunuyor. buradan ulaş lazımsa.

facebook insigts : facebook eğilimlerimi ben kendim ölçerim demiş ve şuradan ulaşacağın bir kendi facebook sayfanı analiz etmek şeklinde özetleyeceğimiz insights uygulamasını geliştirmiş.

Yorumlar

Bir cevap yazın