bedava erp yazılımları

erpnereden çıktı şimdi bedava erp yazılımları  dediğinizi duyar gibiyim. hemen açıklayayım; bir müddettir proje yönetimi konusuna meraklıyım, takipteyim, öğrenme aşkıyla yanıp tutuşmaktayım ve de azimliyim. reklamımı iyi yaptım gibi, değil mi 🙂 .

gelelim bilmeyenler için erp ve proje yönetiminin birleştiği noktaya. erp yani enterprise resource planning in baş harflerinden oluşan türkçe çevrisi ise kurumsal kaynak planlaması olan bu iş planlamada bence kilit noktalardan biri öğrendikçe inancım değişir mi bilmem ama şu anda böyle.  genelde bu işteki temel problem ise hep erp yazılımlarının maliyetleri olur veya olay oraya dayandırılıyordur. işte yazı bunu ele alıyor bedava erp yazılımları aşağıda bulabileceğiniz  listede 3 adet kaliteli , kullanışlı ve şık daha da önemlisi bedava erp yazılımı bulabilirsiniz.

postbooks erp : buradan ulaşabileceğiniz erp yazılımı linux, mac ve windowsta çalışabiliyor ama kurumsal yardımı ücrete tabii. men yapısı basit ve güzel

openbravo erp : şuradan ulaşabileceğiniz yazılım cloud şeklinde de çalışıyor daha profesyonel bir görüntüsü var.

adempiere erp : daha basit daha temel bir erp ama grafiklerle daha anlaşılır bunun yanında iş büyüdükçe yetmeyebilir kullanıcı ve yöneticilere. buradan ulaşabilirsiniz.

pazartesi için iyi motivasyon oldu ama kabul edin…


Yayımlandı

kategorisi

, , , ,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın