inşaat işlerinde çalışanlarda dehidratasyon

[scribd id=63563860 key=key-26efedo7jxl2jp9ry3cq mode=list]

” inşaat işlerinde çalışanlarda dehidratasyon ” mu derseniz hemen açıklayayım ; inşaat işleri malum benim temel konum ama özelikle sağlıkçı bir aileden gelmem sebebiyle ve bazı konular için o konuya kafa yormaya başlayıp sonuna kadar gitme huyum birleşince karşınızdaki makale ortaya çıktı. İddam  şu inşaat işlerinde özellikle yaz aylarında meydana gelen kazalarda görülmeyen sebeplerden biri de dehidratasyon yani ani su kaybı ayrıntıları makalede okuyabilirsiniz. gerçi ben makaleyi yaz başında yazmıştım ama prensip gereği bir müddet şirket iç yazışmalarında tuttum sonra da paylaşamaya karar verdim.

nereden aklına geldi şimdi derseniz ise bir süredir farkına varan varmıştır iş ile alakalalı yazılar da yazmaya başladım bu kadar araştırmacı olup bunca zamandır bunları paylaşmamanın verdiği vicdan azabı ile kötü içerik görmekten bıkmamın etkisiyle artık blogda inşaat işiyle alakalı  paylaşımlar da başladım. haydi hayırlısı

tam ismi ile ;  inşaat işlerinde çalışanlarda dehidratasyon belirtileri ve alınabilecek önlemler.

p.s.: makale  yazım ve düzenleme aşamasında gönüllü danışmanlığımı yapan ve her türlü soruma sabırla cevap veren kardiyalog arkadaşım dr. ahmet güler e de teşekkür edeyim vesileyle.

Yorumlar

Bir cevap yazın