en iyi bedava mobil inşaat yazılımları

Android

biraz da mesleki yazı yazalım dedik ve benim gibi bir teknoloji insanından en iyi bedava mobil inşaat yazılımlarına veya en iyi bedava inşaat uygulamalarına balıklama atladık.
efendim ana temamız yazılımın bedava olması mobil olması ve gerçekten ihtiyaç duymamız.

tabii konuyu genel hatlarıyla ele aldım baraj işleri yol işleri için spesifik yazılımlar vardır ama bu yazının konusu genel inşaat işleri. bunun yanında sıralama şeklini ise en iyiden en kötüye değil iyiler içinden seçme şeklinde oluşturdum.
metrics conversion: ilk olarak hemen hemen herkesin ihtiyacı olan bir yazılımla başlayayım istedim. ölçü birimlerini birbirine çeviren bir yazılım
smart ruler: adı üstünde bir uzunluk ölçer yazılımı ister metre ister inç cetvel yerine kullanabileceğiniz yazılım.
smart measure: mesafe tahmin yazılımı tahmin diyorum çünkü lazer metreler dâhil hepsi tahmin cihazları olarak geçiyor.
sound meter: özellikle iş güvenlikçilerin işine yarayacak bir yazılım. bunun yanında ince işlerde olan “noise test” öncesi hazırlık amaçlı kullanılabilir.
smart compass: projeyi elinize verdiler çıktınız sahaya projenin kenarında bir n yazıyor ama askerliğini de yapmadıysanız işiniz zor nerede bu kuzey sorusunu bulabileceğiniz pusula yazılımı.

my measures & dimensions lite: özellikle ince işler ve emlak işleriyle uğraşanlar için biçilmiş kaftan. odanın veya objenin fotoğrafını çekin hemen üstüne ölçülerini kayıt edin.
measure & sketch: my measures & dimensions lite programının bir başka tipi
construction fx: benim en kötü huylarımdan biri genelde yaptığım işe kaptırıp buluşmalara geç kalmam veya son dakikada yetişmektir özellikle benimle yakın ilişkide olanlar çok hayıflanır bundan zamanında bir kız arkadaşım bunu keşfettiğinde bana neredesin diye sorduğunda eğer arabadayım geliyorum dediğimde zeki kız korna çaldırırdı emin olmak için içinde inşaat seslerinin olduğu bu yazılım bana o günleri hatırlattı 🙂

handymate lite: özellikle farklı şekillerin hacimlerini hesaplayabilmesi programı listeme soktu.
bilimsel hesap makineleri: bir büyüğüm çok kullanırdı kulakları çınlasın “a must “ derdi. işte bence bir mühendis içinde a must dediğimiz şeylerden biri de bilimsel bir hesap makinesidir ben 3 tane ekledim.

graphing calculator
Droid48
Scientific Calculator

x construction lite: yine bir  büyüğüm küçükken inşaat makinelerini zevine izliyordum şimdi üstüne para veriyorum demişti şaka yollu yani her inşaatçı içindeki çocuğu koruyor bir nebze… son olarak bir oyun ile yazıyı bitirelim köprüler kuralım üstlerinden trenler geçsin 🙂

Yorumlar

Bir cevap yazın