neden yurtici kargo neden …

neden yurt ici kargo neden

beni, “neden yurtici kargo, neden” diye inleten yurtici kargo ve yurtiçi kargo yalova ova şubesine selam ederek anlatayım hikayemi.

birkaç gün önce hepsiburada.com dan kampanya gazı ile bir ürün aldım şimdi reklam olmasın ismini vermeyeyim. Ürün süper hızlı gönderi olarak yollanıyor. ben malum şu sıralarda hindistandayım o yüzden acelemiz yok. Annem teslim alır dedim eve de söyledim aman kargo gelecek bakın yuriçi kargo ile her seferinde sorun yaşıyoruz teslimatta evde olun ürünü teslim alın. ister inanın ister inanmayın biz bu yurtici kargo nam kargo şirketiyle barışamadık gitti anlamadım ben bir şey mi yaptım bu şirkete yoksa eski kız arkadaşlardan (kalbini kırdığım kesin) biri bu şirkette üst düzey yönetici odu da bu hayvana bundan sonra kıvrandırmadan kargo yok mu şeklinde talimat mı verdi bilinmez.
ama bugün annem aradı senin kargo hani gelecekti iki gündür evde kargo bekliyorum demesi ile benim başımdan aşağıya kaynar sular boşaldı.

internet sitesine baktım kargo takibine adreste bulunamadı diyor, kız kardeşim taşınmış diye görünüyor diyor. Ben ise isyan ediyorum neden tüm kargo şirketlerinin şıp diye bulduğu 20 yıldır oturduğumuz evimizi yurtiçi kargo bulamıyorda. bizi gönlünce taşıyor.

hepsiburada.com da neden bir otomatik sistem mesajını bana fazla görüyor…

yurt içi kargo ya yolladığım NEDEN konulu şikayetim ise aşağıda
gerçi yavuz hırsız ev sahibini kendi evinden kovarmış misali olursa yurtiçi kargodan;

“beyefendi neden kızıyorsunuz bakın size her seferinde bir macera yaşatıyoruz hem de şikayetten anladığımız kadarıyla yaratıcılığınızı da arttırıyoruz. yazr olmayı düşündünüz mü” şeklinde bir yanıtta gelebilir.
merhaba ,

uzun uzadiya yazmak istemiyorum nedenbasligi altinda maddeler seklinde yazacagim

1- neden! sizin ile gonderilen hicbir kargom sorunsuz sekilde elime ulasamiyor neden…
2- neden cagri merkezlerinizde bir sirket icin cok degerli olan(bakis acisina gore degisebilir) sikayet bolumu veya operatore baglanma secenegi yok.
3- neden her seferinde 19 yillik evimi tum kargo sirketleri bulurken yurtici kargo bulamiyor ve her kargo teslimati oncesi bu sefer sorun yasamayacagiz seklinde umudum sonrasinda kabusum oluyor.
4- neden bana gonderilen hemen hemen her kargo eve teslim olsa bile subeden teslim aliyorum
5- neden inetnet sitesinde verilen kargo subenizin numaralari bir turlu cevap vermiyor.
6-neden kargo adresinde bulunamadiniz diye mesaj da olsa haberdar edilmiyorum.
7-neden her yurici kargo ile teslimat sorununda tum ailemin sinirleri geriliyor ve neden ben yurt ici kargo denince kardesim yeni bir macera basliyor diye gulup annem olabildigince geriliyor.
8- neden turkiye disi ile de calisan bir sirketin sikayet kayit formu sadece 11 hane kabul ediyor da neden ben su anda bulundugum ulkenin numarasini yazamiyorum (+91 840 047 33 33) o forma
9- neden yine ayni musteri sikayet formunda e-posta kismina ingilizce klavyemle “i”harlerini yazamiyorum da e-mail adresimdeki i harflerinin cokluguna lanet okuyorum
10-neden sikayet formunu gonder tusuna basinca milyon defa yenilenen kodu dogru girmeme ragmen “lütfen güvenlik kodunu doğru girniz.” hatasi aliyorum ve sikayetimi size gonderemiyorum
11- neden sizin gibi kocaa bir sirkey yukarida belirttigim “lütfen güvenlik kodunu doğru girniz.” hata mesajini dogru yazamiyor (girniz. = giriniz)
12- neden size sikayetimi gondermek icin tirim tirim internet sitelerinizde( arikanli holding web sayfasi da dahil) e-posta adresi aramak zorunda kaliyorum.
13- neden acaba bu formu doldururken acaba umursarlar mi ? sorusunun negatif tarafi daha agir basiyor
14- neden zoraki durumlar disinda bana kargo gonderecek insanlara aman sakin yurtici kargo ile yollamayin baska bir sirket tercihimdir diyorum.
15- neden bana kargo gonderenlere: “ aman lutfen bana yurtici kargo ile gonderin onlar bu isin ilki, oncusuve musteri memnuniyetinde harikalar basim agrimadan kargomu aliyorum“ diyemiyorum.
16- neden beni bu derece sinirlendirip sanki baska isim gucum kalmamis gibi bunlari yazmaya mecbur ediyorsunuz.
17- ve son olarak neden “soz verdiginiz gibi” olmuyor neden…


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın